3a divisió FEF

JOAN MÁRMOL

ENTRENADOR I DIRECTOR ESPORTIU DEL PALAMÓS

“M'ha costat molt prendre la decisió”

“Considero que la meva etapa aquí s'ha acabat, entenia que era el moment de marxar”

“És un fins aviat, els tècnics ara estem aquí i després allà, i jo sempre estaré a disposició del Palamós

Joan Mármol va anunciar diumenge que la temporada vinent no continuarà com a entrenador i director esportiu del Palamós, una decisió meditada i gens fàcil de prendre per Mármol, que deixa enrere una llarga etapa al club (va ser tècnic del juvenil, del filial, coordinador i, des del 2014, entrenador del primer equip i director esportiu). Sense voler fer retrets a ningú, el tècnic repassa la seva trajectòria en el degà de Catalunya i diu que la seva marxa no és un adeu, sinó un fins aviat.

El diumenge va sorprendre tothom anunciant la seva marxa del club a final de curs. Tot i així, m'imagino que la decisió ja l'havia pres feia dies.
Sí, la decisió ha estat bastant meditada i alhora trista, perquè fa molts anys que soc al club, i l'estimo molt.
Com és que tria aquest moment per comunicar-ho? Queden tres jornades per al final del campionat.
Com que soc jo el que marxa, vaig triar aquest moment perquè el club tingui marge i temps per poder planificar.
Quins son els motius de la seva sortida?
Deixem-ho en què considero que la meva etapa aquí s'ha acabat. Hauré de buscar nous horitzons, a veure què m'oferirà el futur, perquè aquí ara no en tinc. Però entenia que era el moment de marxar.
Segur que no ha de ser fàcil prendre aquesta decisió per a un palamosí que fa tants anys que és al club.
No ho és, meditar-ho em posava trist, redactar el comunicat m'emocionava i dir-ho en públic em va acabar de matar.
És un adeu o un fins aviat?
És un fins aviat, els entrenadors ara estem aquí i després estarem allà, i jo evidentment sempre estaré a disposició del Palamós per si és que em torna a necessitar per a qualsevol tasca. Prefereixo veure-ho així, que he fet el que havia de fer durant aquests anys aquí i ara s'ha acabat, perquè les circumstàncies marquen un altre destí.
Quins plans de futur té?
Jo visc des de fa molt de temps del món del futbol, fa molts anys que estic fora del mercat laboral i, evidentment, ara és tot una mica incert, he tirat una moneda a l'aire i a veure què surt. És cert que algun contacte hi ha, però res tancat; de fet, encara no ho està ni la temporada.
Creu que el Palamós s'ha estancat? Que aquest és el seu sostre a curt o a mitjà termini?
Quant a projecte de club no, perquè el Palamós no té límit per créixer en l'àmbit esportiu. Però sí que és evident que els recursos són els que són i ara mateix el desgast que un fa amb els recursos que hi ha té una data límit. I entenc que al club també el beneficia que entri algú amb aire nou per intentar igualar i superar tot el que s'ha aconseguit al llarg d'aquest temps, que no només és la classificació d'aquest curs, sinó també la formació d'unes bases, la consolidació d'un projecte, l'aposta per la gent jove, fer un club gironí...
Globalment quina valoració fa de tots aquests anys al club?
Molt positiva, aquí és on em van donar l'oportunitat, on vaig començar el meu aprenentatge, que no s'atura mai. El Palamós és el club que m'ha deixat treballar, i amb facilitats.
Què diria que és el millor i el pitjor de la seva trajectòria?
El millor, segurament, és haver treballat amb tots els jugadors i membres del cos tècnics dels quals he estat envoltat. I el pitjor, potser el fet de no haver pogut donar a l'afició un play-off. Aquesta temporada semblava que podia ser, tot i que l'objectiu era la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)