3a divisió FEF

Que el final sigui feliç

3a divisió. El Palamós visita el camp del Santfeliuenc (a les 18 h) amb l'objectiu de sumar els tres punts per mantenir les possibilitats d'acabar com més amunt millor, en setena posició

El Palamós visita el camp del Santfeliuenc (avui a les 18 h) amb la intenció de sumar els tres punts que li permetin mantenir la setena posició, l'objectiu amb vista al final de temporada que s'han marcat els palamosins. L'equip dirigit per Joan Mármol se les haurà amb un rival immers en la lluita per eludir el descens a primera catalana, i és que el Santfeliuenc és setzè, dues posicions per sobre del descens directe, actualment a cinc punts. El temor que apareguin descensos compensats al final de la campanya fa que el rival del Palamós tingui la necessitat extrema de sumar els tres punts per agafar aire i afrontar les últimes dues jornades amb molta més tranquil·litat. “El Santfeliuenc, igual que el nostre darrer rival, el Júpiter, s'està jugant la permanència i això farà que surti amb molta intensitat. Intentarem que el condicionant emocional que tenen pel fet de jugar-se la salvació ens beneficiï i sumem els tres punts”, comenta el tècnic del Palamós, Joan Mármol, que hi afegeix: “Tot i la seva classificació, tenen bons jugadors i segur que ens posaran les coses molt complicades. Volem guanyar i, sobretot, competir al màxim de bé possible.”

El Palamós ha perdut tres dels darrers quatre partits –els dos últims de manera consecutiva– i ha vist com la pressió respecte a la setena posició que actualment ocupa s'ha elevat –la Pobla de Mafumet, el Figueres i el Granollers s'acosten–. “Perdre a ningú li agrada, hem d'intentar acabar amb la millor puntuació i classificació possible”, sentencia Joan Mármol, que tindrà el dubte fins a última hora d'Oriol Ayala, que es recupera de la lesió, però disposarà de la resta de la plantilla.

LA PRÈVIA

Intentarem que el condicionant emocional que tenen pel fet de jugar-se la permanència ens beneficiï i sumem els tres punts

RIVAL PRESSIONAT

Perdre a ningú li agrada, hem d'intentar acabar amb la millor puntuació i classificació possible
Joan Mármol
entrenador del palamós
El Santfeliuenc ha sumat només un punt dels darrers quinze i la por del descens compensat l'inquieta molt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)