3a divisió FEF

Tres jornades amb assumptes pendents

Pressions. Després de perdre a Peralada, l'Olot està obligat a guanyar al Vilafranca (tercer) si no vol veure com els empordanesos giren la truita

Quan falten només nou punts per disputar-se, és a dir, tres jornades de lliga, encara hi ha tres representants gironins que lluiten per aconseguir els seus objectius més immediats. La derrota de l'Olot al camp del Peralada, que li va fer ajornar la consecució del títol de lliga, com a mínim dos enfrontaments més, permet als dos equips tenir possibilitats de quedar primer i jugar l'eliminatòria de campions d'ascens. La Jonquera lluita contra tot per sumar prou punts per evitar el descens directe, però també per escalar alguna posició i evitar els possibles descensos compensats.

L'Olot rep la visita del Vilafranca, el tercer classificat, a les 18 h. Els jugadors dirigits per Ramon Calderé s'han d'aixecar del cop dur rebut a Peralada –els de l'Alt Empordà li van remuntar el partit– per afrontar dos duels consecutius a casa que seran decisius: “La línia és tan fina que qualsevol acció puntual pot valdre un partit. El Vilafranca és un rival molt perillós, amb jugadors de qualitat que et poden complicar la vida. Hem de ser conscients del que ens estem jugant”, comenta el tècnic Ramon Calderé, que tindrà el dubte d'Albert Blázquez, amb un esquinç, però recuperarà Kike Sánchez.

El Peralada visita el camp del Manlleu (a les 17h). El conjunt dirigit per Arnau Sala afronta el tram final i decisiu amb la moral pels núvols després de l'heroica victòria contra l'Olot. Contra un rival en descens, situació que el fa més perillós, els xampanyers tenen l'objectiu de seguir pressionant els garrotxins per allargar les possibilitats de quedar en primera posició: “Anem a un camp molt complicat per jugar contra un rival que està lluitant per evitar perdre la categoria. Ens hem acostat a l'Olot i els obligarem a donar el màxim fins al final de lliga”, explica el tècnic del Peralada, Arnau Sala, que tindrà el dubte d'Ernest Forgas i les baixes sensibles de Serrano, Draman, Víctor Alonso i Nacho Ruiz, lesionats.

El Figueres rep el Terrassa a Vilatenim (a les 16.30 h). L'equip empordanès té entre cella i cella acabar el curs en setena posició, el més amunt que pot: “Encadenem dos partits molt bons i intentarem competir al màxim contra el Terrassa i el Sant Andreu, que es juguen entrar al play-off d'ascens. El rival té molt de potencial, grans individualitats i defensivament són molt sòlids i intensos”, analitza Chicho Pèlach, el tècnic de la Unió, que tindrà l'única baixa del migcampista Maik Molist, sancionat amb dos partits per la seva expulsió al Nou Barris.

Cada punt, el seu pes en or

La Jonquera afronta una nova final de cara a la lluita per la permanència. Els fronterers van vèncer en l'última jornada el Manlleu i van capgirar la posició amb els osonencs i avui visiten l'Ascó (a les 12 h), un rival que encara té possibilitats de colar-se en el play-off d'ascens –es troben a cinc punts quan en queden nou per disputar-se–: “La victòria de l'altre dia van ser més de tres punts. És un reforç per al grup, però ara sabem que visitem un rival molt complicat. Tenen un equipàs, però intentarem ser valents i sòlids en defensa per tenir possibilitats de sorprendre'ls”, diu el tècnic de la Jonquera, Enzo Galli, que només tindrà la baixa de Bena, per acumulació de targetes.

La línia és tan fina que qualsevol acció puntual pot valdre un partit. Juguem contra un rival perillós
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot
El rival té molt de potencial, grans individualitats i defensivament són sòlids i intensos
Narcís, ‘Chicho', Pèlach
entrenador del figueres
L'Olot podria iniciar el seu partit momentàniament com a segon si el Peralada guanya
La Jonquera ha d'evitar el descens directe i també els compensats que puguin aparèixer
Anem a un camp molt complicat per jugar contra un rival que està lluitant per no baixar
Arnau Sala
Entrenador del peralada
L'Ascó té un molt bon equip, però nosaltres intentarem ser valents i sòlids per sorprendre'ls
Enzo Galli
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)