2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Els nervis manen

Fins al final. El Sabadell va perdre una gran ocasió de sentenciar la permanència i l'Hospitalet va certificar que com a màxim pot aspirar a la promoció

sabadell 0 l'hospitalet 0

SABADELL:Ezkieta, Paris Adot, Manu Torres, Pol Moreno, Lucas Viale, Juanjo, Carreño, Clausí (Pastells, 64'), Max Marcet, Jordan Sánchez (Adri Díaz, 64') i Txomin (Verdú, 86').L'HOSPITALET:Dani Mallo, Juste, Teo, Savall, Cifuentes, Benji, Dani Fernández, Galán (Edipo, 68'), Higón (Fabiani, 82'), Porcar i Rubio (Samu, 56').ÀRBITRE:Díaz Escudero.T.G.:als locals Carreño, Adri Díaz, Lucas Viale, Pastells, Paris i Aliaga (banqueta); i al visitant Savall.T.V.:per doble groga, al visitant Cifuentes (78').

Tenallats pel pes de la situació en la taula, el Sabadell i l'Hospitalet van oferir una imatge molt pobra en un duel marcat pels nervis i les imprecisions i que va acabar, com era previsible, sense gols. El valor de l'empat dependrà dels resultats dels partits d'avui, però el que sí que és segur és que l'Hospitalet només podrà optar, com a màxim, a jugar la promoció de descens.

Parlar d'ocasions en els primers 45 minuts és impossible, ja que cap dels dos equips no es va ni aproximar a l'àrea rival. Va ser una tònica que va canviar un xic tornant del descans, més per la necessitat, gairebé desesperada, de tots dos conjunts de buscar un gol que d'un augment en la qualitat del joc. Tot just començar, els arlequinats van gaudir de dues bones internades de Manu Torres (48') i Jordan (50'), que van acabar amb dos xuts massa creuats. Per la seva banda, l'Hospitalet va treure el cap a l'àrea local amb una gran ocasió de Juste, la millor de tot el partit. L'ahir lateral riberenc va enviar un xut als núvols quan ho tenia tot a favor (70').

A partir d'aquell moment, el partit va embogir del tot i, amb espais, qualsevol dels dos conjunts hauria pogut obrir la llauna. Però altre cop, la falta d'encert en la presa de decisió i d'execució va evitar que el resultat es mogués. Un clar exemple en va ser un tres contra un que Edipo no va saber resoldre (80'). Pastells va posar a prova Dani Mallo en dues ocasions i, altre cop, Edipo va tenir la possibilitat d'obrir la llauna, però arlequinats i riberencs es van haver de conformar amb l'empat i l'assumpció que caldrà patir fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)