Futbol

Tercera divisió

Una altra derrota intranscendent

La tercera. Un Palamós destensat perd el tercer partit consecutiu al camp del Santfeliuenc (1-0) en un enfrontament en què la tensió i la intensitat del rival marquen la diferència

santfeliuenc 1 palamós 0

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Romo (Olmo, 78'), Jaime Fuentes, Patxi (Maldonado, 71'), Charly Ruiz (Eric Zárate, 66') i Éric Pacheco.PALAMÓS:Manzano, Sergio (Collell, 69'), Cano, Akrong, Subi, Guillem Cornellà, Marc Serramitja (Ayala, 69'), Agi, Marc Bonaventura, Álex Cano (Barrera, 58') i Gerard Herrera.GOL:1-0 (60') Romo.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:als locals Joserra, Tena, Charly Ruiz i Éric Pacheco; i al visitant Barrera.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a les Grases.

El Palamós, que ja havia perdut al camp de l'Ascó (x-x) i a casa contra el Júpiter (x-x), va encaixar ahir la tercera derrota consecutiva al camp del Santfeliuenc (1-0). El degà, destensat des que va assolir la permanència matemàtica i va perdre les possibilitats d'entrar en la fase d'ascens, va fer pocs mèrits per emportar-se alguna cosa del camp de les Grasses en un partit molt fluix per part dels dos equips. L'encert dels locals en una de les poques ocasions que hi va haver en el partit va ser l'únic factor decisiu.

En la primera part només va destacar un xut d'Èric Pacheco, que després de quedar-se sol va xutar a la part exterior de la xarxa (4'), i una rematada de Romo, el millor del partit, al travesser (41'). El Palamós va marxar al descans havent fet un bon treball defensiu, però inèdit a l'àrea rival.

En la segona part va continuar la mateixa dinàmica. El Santfeliuenc i el Palamós pràcticament no van xutar entre els tres pals. De fet, només hi va haver una ocasió per banda. Per part dels locals, Romo, en el minut 60, va aprofitar una de les poques triangulacions del seu equip per marcar amb una rematada des de l'interior de l'àrea petita i firmar una victòria que Agi, en el temps afegit, no va poder evitar amb un xut que va aturar el porter.