2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Lleida no perd l'esperança

2a divisió B. Un gol de Nierga (11') dona el triomf als lleidatans, que somien el ‘play-off', mentre que el Llagostera no segella la salvació

LLAGOSTERA 0 LLEIDA 1

LLAGOSTERA:Jose Moragón, Jordi Masó, Diego Jiménez (Manu Gavilán, 75'), Samu San José, Raúl Fuster, Vivi, Marc Martínez, Pitu, Maynau (Marc Fernández, 65'), Manel i Rafa Jordà (Rubén Martínez, 62').LLEIDA:Campos, Rubio, Noel, Andriu (Toño Vázquéz, 21'), Mikel, Quintillà, Miki Muñoz (Valiente, 83'), Cristian Gómez (Christian Alfonso, 62'), Albisua, Casares i Nierga.GOLS:0-1 (11') Marc Nierga.ÀRBITRE:Álvarez Fernández.T.G.:als locals Marc Martínez i Manel Martínez; i als visitants Noel i Casares.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al Palamós-Costa Brava.

El Llagostera tenia ahir una bona oportunitat per segellar matemàticament la permanència en la categoria, però no la va aprofitar, ja que el conjunt dirigit per Oriol Alsina va caure per la mínima a casa contra el Lleida (0-1). Els llagosterencs, que ara hauran d'esperar a saber els resultats d'avui –el Llagostera estarà del tot salvat si ni l'Espanyol B ni l'Atlètic Llevant guanyen els seus respectius partits–, no van poder capgirar el gol inicial de Marc Nierga (11'), que va acabar donant els tres punts a un Lleida que no es dona per vençut en la lluita per entrar al play-off d'ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)