2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Oliva rescata un valuós punt

2a divisió B. El davanter signa l'empat en un partit que s'havia posat difícil per al Badalona amb la diana inicial de Nacho Gil. Els escapulats continuen depenent de si mateixos

valència b 1 badalona 1

VALÈNCIA MESTALLA:Sivera, Nacho Vidal, Caballo, Javi Jiménez, Ayala, Gregorio, Rafa Mir (Marc Ferris, 87), Fran Villalba (Aridai, 75'), Jordi Sánchez (Sito, 69'), Eugeni i Nacho Gil.BADALONA:Morales, Parera, Fran Grima, Moyano, Víctor García, Maestre, Bruno, Toni Lao (Indiano, 68'), Oliva, Sandro (Agudo, 76'), Moha (Musa, 55').GOLS:1-0 (42') Nacho Gil. 1-1 (56') Oliva.ÀRBITRE:Milla Alvendiz.T.G.:als locals Villalba, Nacho Gil, Marc Ferris i Eugeni; als visitants Víctor Garcia, Moyano, Grima i Maestre.PÚBLIC:Uns 8.000 espectadors a Mestalla.

El Badalona va aconseguir un punt important en la lluita per mantenir-se entre els quatre primers. Al conjunt de Manolo González, que va ser lleugerament superior al rival, li va passar factura el gol de Nacho Gil just abans del descans i, per mitjà de Gerard Oliva, va empatar un duel en què va tenir més ocasions que el rival. En la lluita per la quarta posició, el Badalona, que la setmana que ve juga a casa contra l'Eldenc, continua depenent de si mateix, perquè el Vila-real B va empatar contra l'Alcoià i no l'avança en la classificació.

Davant de 8.000 espectadors a Mestalla, el filial del València va començar colpejant a través d'una acció de Rafa Mir que no va trobar rematador. Els dos equips, conscients del que es jugaven, es van mantenir molt respectuosos amb el contrincant i no van arriscar gaire. El Badalona no aconseguia trobar Sandro i ho va notar en atac, malgrat que al darrere estava prou segur. Tot i això, en una jugada aïllada a tocar del descans, Nacho Gil va engaltar un xut que va superar Morales.

En el segon temps, els escapulats van fer un pas endavant i van dominar clarament el rival. Oliva, tot just sortir dels vestidors, va estar a punt de batre Sivera, però el porter es va avançar a les intencions del davanter. Tot i això, el màxim golejador escapulat es va refer de l'ocasió fallida pocs minuts després gràcies a una rematada dins de l'àrea.

El València va intentar reaccionar després del gol en contra i va tenir el control de la pilota. La substitució de Sandro per lesió va fer mal al conjunt escapulat, que, tot i tenir diverses oportunitats, va veure com el rival va estar a punt d'anotar el gol de la victòria en dues ocasions consecutives: Nacho Gil i Rafa Mir, però, van topar amb la defensa escapulada, que, un partit més, va ser un actiu imprescindible per al seu equip.

LES REACCIONS

Tal com ha anat, el punt és bo, però mereixíem alguna cosa més per les ocasions que hem tingut. Ells han fet menys mèrits
Em quedo amb l'esforç de l'equip i amb la reacció que ha tingut després d'encaixar el gol
Manolo González
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)