Girona

Pablo Machín

entrenador del girona

“Hem d'anar remant sense pensar en el coixí”

El Girona es va espolsar la pressió del Getafe i el Cadis i el neguit després d'una fase delicada amb un triomf de molt valor a l'Anxo Carro. “El més important de tot és la victòria”, reconeixia Machín. “Però com s'ha produït, també”, hi afegia el tècnic, que va destacar la manera com havia sortit l'equip. “Hem sabut interpretar què veníem a fer, una pressió molt alta perquè no poguessin jugar amb comoditat. Hem arriscat molt jugant home a home i en camp rival i això ens ha permès fer el primer gol. El plantejament era l'adequat, i el segon gol ha estat la confirmació.” El tècnic va continuar argumentant l'aposta inicial: “Volíem ser valents, jugar més en camp rival que en el propi. És veritat que així deixàvem espais, però confiem molt en els nostres defenses i hem fet un exercici de mèrit llegint les segones jugades i les pilotes a l'esquena.”

L'entrenador del Girona va veure “justa” una victòria que s'hauria pogut encarrilar encara més, amb diverses ocasions per fer el 0-3, i que només va tremolar amb l'1-2. “En la primera part, no hi ha hagut cap aturada de Bounou. I en la segona, hauríem pogut sentenciar aviat, amb algunes arribades i un possible penal a Sandaza. Hem acabat patint després d'un penal. Ha estat una llàstima haver de patir després que Bounou hagués tingut tan poca feina.” Amb el penal, també hi va haver l'expulsió d'Alcalá. “Ens ha tornat a passar, una setmana més. Aquestes coses, per a un equip que no és el Llevant, es noten. Intentem evitar accions d'aquestes, que encara fan més meritoris els resultats.”

El triomf va significar un cop d'autoritat del Girona. Machín, però, intenta transmetre el missatge que no s'han de preocupar de què fan els rivals. “Hem d'anar remant sense pensar en el coixí de punts. Depenem de nosaltres mateixos. Si guanyem tots els partits pugem, i, si no, tenim un marge. Hem de competir com fins ara i deslliurar-nos de la pressió.” I preguntat per si els triomfs del Getafe i el Cadis els havien carregat de responsabilitat, va dir: “Per als que som a dalt, beneïda pressió, la que tenim.” El tècnic també va elogiar el paper de Cifu i Ramalho als carrils. “Han treballat molt bé, tot i no jugar allà on ho solen fer. I l'hàndicap de profunditat el volíem compensar amb dos puntes clars. Traiem el màxim rendiment del que tenim.”

EL QUÈ I EL COM

“El triomf és el més important, però també com s'ha produït. Hem estat valents”

EL COMENÇAMENT

“Hem arriscat jugant home a home i en camp rival, i això ens ha permès marcar”

ELS PERSEGUIDORS?

“Nosaltres hem de competir com hem fet fins ara i deslliurar-nos de la pressió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)