1a femenina

Tot a punt per a l'Atlético

1a divisió femenina. El Barça guanya al difícil camp del València i afrontarà el vital duel contra les madrilenyes al davant en la taula

El Barça va fer la feina i, en espera del que faci avui l'Atlético contra el Tenerife Sud, es jugarà la lliga contra les blanc-i-vermelles la setmana que ve. I això que les blaugrana tenien un difícil test al camp del València que van superar gràcies a un solitari gol de Marta Unzué.

El respecte mutu entre els dos equips es va veure en els primers 45 minuts, de molta igualtat i poques ocasions de gol. Les blaugrana van tenir una mica més la pilota, però el València, l'equip menys golejat de la lliga (9), es mostrava segur esperant al darrere. I de fet, la millor ocasió va ser xe, amb una rematada al travesser de Zornoza (27'). En la represa, el partit es va animar i les ocasions es van multiplicar en les dues porteries. Però l'única que la va encertar va ser la capitana Marta Unzué, que va donar tres punts d'or al Barça en un córner.

VALÈNCIA 0 BARÇA 1

VALÈNCIA:Endler, Nicart, Ivana, Joyce, Yanara, Carol (Szymanovski, 77'), Débora (Salo, 85'), Gaitán, Banini, Gio Carreras (Marta Peiró, 63') i Zornoza.BARÇA:Paños, Ruth, Marta Unzué (Gemma Gili, 85'), Line Roddik, Míriam, Mariona (Bárbara Latorre, 70'), Jenni Hermoso, Alèxia (Patri Guijarro, 65'), Leila, Vicky Losada i Torrejón.GOLS:0-1 (58') Marta Unzué.ÀRBITRE:Collado López.T.V.:a les visitants Alèxia, Roddik i Bárbara Latorre.

Xavi Llorens deixarà l'equip

A banda de la victòria al camp del València, ahir va ser notícia que Xavi Llorens deixarà la banqueta del femení després d'onze temporades al capdavant del primer equip femení de l'entitat. Llorens, que dimarts ho anunciarà públicament en una roda de premsa (11 h), seguirà vinculat al club blaugrana amb el projecte Masia 360. L'anunci arriba abans de començar una setmana clau per al conjunt blaugrana, que es jugarà el títol de lliga contra l'Atlético. Aconsegueixi o no els dos trofeus encara en joc, Llorens deixarà l'equip amb un palmarès increïble, entre el qual destaquen quatre títols de lliga, tres copes i set copes Catalunya, i sobretot, la seguretat que l'equip ha fet un pas de gegant durant la seva etapa: de ser un equip de mitja taula a la lliga estatal a professionalitzar-se i lluitar entre les millors d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)