3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

S'haurà d'esperar el miracle

Empat estèril. La Jonquera empata sense gols contra el Júpiter, deixa escapar l'oportunitat d'eludir el descens directe i haurà d'esperar una carambola per salvar la categoria

La Jonquera s'havia vestit de gala per viure el que podia ser un pas de gegant cap a la permanència, ja que amb una victòria els fronterers haurien eludit definitivament el descens directe i haurien escalat a la quinzena posició, amb què haurien quedat en una situació privilegiada amb vista als descensos compensats. Al final, però, no hi va haver festa, i és que els alt-empordanesos no van poder encarrilar la tercera victòria i van empatar sense gols contra un Júpiter que també es jugava la vida i que encara va tenir menys fortuna perquè ja és equip de 1a catalana. Ara a la Jonquera només li queda guanyar diumenge que ve al camp del Santfeliuenc per eludir el descens directe, i per intentar escalar alguna posició que faci que la carambola per salvar-se dels descensos compensats sigui més factible.

La veritat és que ahir mèrits per guanyar no en van fer ni uns ni altres. La por a cometre un error i perdre es va apoderar dels dos equips, que no van trobar la manera de trencar la defensa rival. El Júpiter va ser el primer a intimidar amb un xut en el primer minut que va sortir fregant el pal, i tot i que va dur més el pes del matx, sobretot gràcies a una gran actuació de Prat, no en va treure profit.

En la segona part el guió va canviar una mica. Els dos equips van intentar fer un pas endavant i van deixar més espais, però d'ocasions, altra vegada, n'hi va haver poques. Vives va tenir la millor dels visitants, amb una canonada que va refusar Montero, però les més clares les va tenir la Jonquera en el tram final quan el partit va embogir. Feixas i Brice es van quedar sols davant el porter barceloní en dues ocasions, però ni un ni l'altre van tenir la claredat d'idees per definir i evitar l'empat sense gols.

ELS VESTIDORS

Encara ens queda el partit del Santfeliuenc i després ja veurem quants equips hauran d'acabar baixant
Hem tingut bones ocasions, però ens hem precipitat massa amb la pilota per culpa de la pressió
Enzo Galli
entrenador de la jonquera

la jonquera 0 júpiter 0

LA JONQUERA:Toni Montero, Pau Bonmatí (Zou, 55'), Bena, Murga, Botxi, Ivan Ruiz, Tidiane, Pep Vergara (Mamau, 55'), Óscar Molina, Marc Vilà (Brice, 74') i Aleix Feixas.JÚPITER:Andrés, Dani, Santolalla, Pep, Rafa, Sergi, Èric, Vives (Abou, 85'), Adrián (Mechi, 46'), Prat i Àngel (Pau, 71').ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:als locals Pau Bonmatí, Murga i Botxi.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

Caldrà esperar sí o sí per salvar-se

Si no es dona el cas que la setmana que ve la Jonquera és superat pel Manlleu i baixa a primera catalana, quan la setmana que ve el col·legiat xiuli el final del partit de la jornada unificada els jonquerencs desconeixeran encara el seu futur, i és que aquest any l'ombra dels descensos compensats és molt llarga i passi el que passi afectarà els d'Enzo Galli. I és que quan falta una jornada el màxim a què pot aspirar la Jonquera és quedar en la quinzena posició si guanya al camp del Santfeliuenc i el Castelldefels guanya la Muntanyesa, ja que es produiria un triple empat a 42 punts que afavoriria els fronterers. Ni aquest cas, el millor dels possibles, garantirà la permanència la setmana que ve, perquè caldrà esperar segur a veure què passa amb l'Hospitalet (si es classifica per a la promoció de permanència i no baixa directament) i amb els catalans de tercera que juguen la promoció d'ascens. El primer que aconseguís la plaça a 2a B seria el que salvaria el quinzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)