3a divisió FEF

La temporada mereix acabar amb un triomf

3a divisió. El Palamós visita el camp del Vilassar (a les 18 h) amb la intenció de vèncer després de quatre partits i superar els 50 punts

El Palamós visita el camp del Vilassar (avui a les 18 h). Els dos conjunts, que no s'hi juguen res pel que fa a la classificació, han decidit avançar el partit i desmarcar-se de la jornada unificada de demà –els equips amb alguna cosa en joc jugaran a les 12 h–. L'equip dirigit per Joan Mármol, que s'acomiadarà del club, s'ha marcat l'objectiu d'aconseguir una victòria per trencar una ratxa de quatre jornades sense vèncer –han sumat un sol punt dels dotze possibles– i així superar la barrera dels 50 punts. “Volem guanyar per acabar amb un bon regust la temporada. Ens hem marcat l'objectiu de superar els 50 punts, i és que encara recordem el partit de la primera volta a Palamós [3-5]”, analitza Mármol, que no tindrà cap baixa i probablement aplicarà rotacions per fer jugar els futbolistes més joves i els menys habituals.

LA PRÈVIA

Volem acabar amb un bon regust el curs. Ens hem marcat l'objectiu de superar els 50 punts
Joan Mármol
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)