Nàstic

Futbol

Segona divisió A

A Vallecas amb tempesta

Nàstic. Juan Merino revela, abans de la transcendental visita d'avui al camp del Rayo, que va presentar la dimissió per les últimes crítiques rebudes però que no la hi van acceptar

La mala maror generada pels últims mals resultats del Nàstic al Nou Estadi, especialment la derrota el Reus i l'empat contra l'Oviedo després d'una molt mala primera meitat, haurien pogut tenir més conseqüències a part de les crítiques del consell d'administració al cos tècnic i l'equip. Juan Merino va revelar ahir, en la prèvia del transcendental partit d'aquest vespre al camp del Rayo Vallecano, que va presentar la dimissió i que no la hi van acceptar. Després de l'empat contra l'Oviedo, hi va haver una reunió en la directiva en què va sorgir la possibilitat que el partit d'avui a Vallecas fos un examen sobre la continuïtat de Merino. “No entendria que hi hagués un ultimàtum. L'altre dia vaig presentar la dimissió, i sense cobrar ni un sol euro. No la van acceptar, vam donar-nos la mà i aquí continuo amb tota la força del món. Però si veig que soc perjudicial no serà cap problema”, va explicar ahir Merino, que va assegurar que els dubtes i la negativitat al voltant de l'equip no l'ajuden gens a sortir de la situació en què es troba: “No és normal. Ara cal suport i tranquil·litat. Si es vol fer fora l'entrenador, cap problema. Si no, tots a l'una.”

Merino va reiterar que quan va arribar al Nàstic ja hauria firmat la situació actual de l'equip –en plaça de descens, però amb els mateixos punts que el primer equip en zona de permanència–, sobretot perquè llavors es parlava de la permanència gairebé “com d'un miracle”. “Ara estem en una situació privilegiada, tot i que igualment difícil”, hi afegeix. Merino va deixar clar que en tot moment ha tingut el suport de l'equip i la direcció esportiva –va ometre parlar de la directiva–, i va destacar especialment el comportament dels seus futbolistes. “Des que soc aquí no hem perdut dos partits seguits, la qual cosa és molt difícil; hem capgirat situacions molt complicades. Estic molt agraït a la plantilla, que veig molt capacitada.”

Ara cal suport i tranquil·litat. Si es vol fer fora l'entrenador, cap problema. Si no, tots a l'una
Juan Merino
entrenador del nàstic
L'altre dia vaig presentar la dimissió, sense cobrar. No la van acceptar, vam donar-nos la mà i aquí continuo amb tota la força

Espera un duel difícil contra un rival “madur”

La situació delicada i la mala maror que envolta el Nàstic s'agreujaran en cas de derrota aquest vespre a Vallecas (a les vuit). Juan Merino admet que serà un partit “molt difícil” contra un Rayo Vallecano molt fort al seu estadi, on només ha perdut tres partits. “És un equip amb molt bons jugadors i madurs, la qual cosa és important per afrontar la situació en què es troben”, explica Merino sobre l'equip madrileny, que té tres punts més i està cinc posicions per sobre del Nàstic. L'equip va viatjar ahir a Madrid amb dinou futbolistes, entre els quals no hi ha Iago Bouzón, que va ser substituït abans del descans contra l'Oviedo, però sí Achille Emana, en condicions de jugar, segons Merino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)