Girona

Pablo Machín

“Ens hem de centrar a guanyar”

Pablo Machín va voler centrar tota l'atenció en el partit a Montilivi i les dificultats que plantejarà l'Alcorcón, però era impossible eludir les possibilitats d'un ascens que, amb els tres punts d'avui, estarà estacat: “El triomf ens donaria moltíssim. Però ens costarà tant aconseguir-lo que val més no pensar què passarà. Tinc clar que aquest equip pujarà a primera, perquè s'ho mereix, i soc el primer que vol que sigui com més aviat millor, però en el nostre ADN gironí hi ha patiment. Cada punt ens ha costat molt, i un ascens no serà menys.”

Que no és un partit qualsevol, és evident. “L'entorn ja et fa saber que hi ha alguna cosa especial. I ho palpes quan surts al carrer, en una ciutat molt il·lusionada”, admetia Machín, que intentava aïllar els jugadors dels comptes: “Hem de treballar amb normalitat. Com menys pensem en coses externes que poden passar, millor; és el més intel·ligent.” El tècnic té clara la prioritat: “Ens hem de centrar a guanyar un partit que serà complicat.”

L'Alcorcón arriba a Montilivi en plena lluita per eludir el descens: “Si nosaltres ens hi juguem molt per dalt, ells s'hi juguen moltíssim per baix. Serà un partit molt dur.” Els madrilenys encadenen dues victòries, que han coincidit amb un plantejament molt més defensiu de Julio Velázquez. “Des de fora, fer les anàlisis és molt a la babalà. Qui més en sap és la gent de dins, i el seu tècnic ha sabut revolucionar l'equip i canviar una dinàmica negativa. Tenen un pla d'actuació encaminat a mantenir la porteria inexpugnable i a intentar aprofitar contraatacs i la pilota aturada.” Machín demana paciència: “Volem que l'afició ens ajudi des del minut 0, però no ens hem de deixar endur per l'eufòria i hem de saber que el partit serà llarg.”

“Si nosaltres ens hi juguem molt per dalt, ells s'hi juguen moltíssim per baix. Serà dur”
“Com menys pensem en coses externes, millor. Hem d'actuar amb normalitat”
“Tinc clar que pujarem, però al nostre ADN hi ha patiment. Cada punt costa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)