3a divisió FEF

Futbol

Fase d'ascens a segona divisió B

A Ontinyent, en el millor moment de la temporada

Fase d'ascens a segona divisió B. El Terrassa s'estrena en la promoció amb la moral pels núvols després d'un tram final de curs extraordinari

Si el futbol és un estat d'ànim, el Terrassa arriba al tram decisiu de la temporada en el millor moment possible. Els d'Agustín Vacas no només van culminar una remuntada espectacular per entrar en la promoció d'ascens a segona divisió B, sinó que en la darrera jornada van superar el Vilafranca en la tercera posició.

Després d'un inici un xic irregular de campionat, els egarencs fa dos mesos que no coneixen la derrota, l'última al camp del Manlleu a la jornada 30. Aleshores, l'equip vermell era sisè, a 10 punts del tercer lloc, però set victòries i un empat en les últimes vuit jornades li van permetre classificar-se per a un play-off que, tot sigui dit, ja era el gran objectiu a l'inici de curs. Per al partit d'avui (19 h) a El Clariano, el tècnic, Agustín Vacas, té les baixes per lesió de Joel Cañaveras, Fran Ochoa i Cristian García, mentre que Xapi Arnau i Eder han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica.

Per la seva banda, el preparador de l'Ontinyent, Miguel Ángel Mullor, pot disposar de tota la plantilla per al decisiu partit d'anada. Fins i tot, ja fa unes setmanes que Edu Mesas, que s'havia lesionat de gravetat al genoll, s'està entrenant amb l'equip, tot i que és poc probable que entri en la convocatòria. A diferència del Terrassa, els de la Vall d'Albaida no van fer rotacions en la darrera jornada de lliga, i per això s'espera que surtin amb un onze força similar, o bé el mateix, que en l'últim partit: els dubtes estan sobretot en els jugadors que ocuparan les posicions d'atac. “A davant tenen futbolistes molt ràpids i amb molta mobilitat. Són un bon equip segur perquè han deixat fora conjunts de molt nivell al grup valencià”, va dir el tècnic Agustín Vacas, que va explicar que ja s'havia enfrontat anteriorment a l'Ontinyent, tant de jugador com d'entrenador. “Segur que no serà un partit gaire vistós per a l'espectador”, hi va afegir per la seva banda el jugador Andrés Borges, un dels puntals de l'equip i que formarà parella a l'eix de la defensa amb un altre jugador experimentat, l'argentí Amantini. A la capital de la Vall d'Albaida, on seria clau que el Terrassa marqués un gol, s'hi espera la presència d'un centenar d'aficionats egarencs.

LES FRASES

Hem fet un final de lliga espectacular. L'equip s'ha mostrat molt sòlid i això ha quedat reflectit
Andrés Borges
futbolista del terrassa
Han deixat fora equips molt competitius del seu grup: segur que serà un gran partit
Agustín Vacas
entrenador del terrassa
A davant tenen jugadors molt ràpids i amb molta mobilitat, però si seguim amb el nostre nivell tenim moltes possibilitats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)