3a divisió FEF

Una aturada providencial

Gianni Cassaro. El porter del Peralada va aturar un penal en el minut 84 al camp del Móstoles, una acció decisiva per assegurar el triomf de l'equip en el matx d'anada a El Soto (0-1)

El Peralada va aconseguir diumenge una gran victòria al camp del Móstoles (0-1) en el partit d'anada de la primera eliminatòria d'ascens a segona B. El triomf es va assolir gràcies al bon treball col·lectiu dels peraladencs al llarg dels 90 minuts, però per damunt de tot van sobresortir dos noms, el de Coro, autor del gol de la victòria (22'), i el de Gianni Cassaro, que va aturar un penal en el minut 84 de partit, una acció decisiva per assegurar el triomf de l'equip a El Soto. L'actuació del porter, però, va anar molt més enllà del penal aturat, ja que anteriorment ja havia estat providencial amb diverses aturades de mèrit que van provocar la frustració de l'afició local.

“Estem molt contents amb el 0-1 al camp del Móstoles, però és només un bon resultat i haurem de rematar-ho en el partit de tornada. No ens podem relaxar, ja que el Móstoles ha demostrat que és un equip molt fort a domicili i haurem de vigilar molt”, diu Gianni, que explica com va viure en primera persona el penal: “No teníem cap referència del llançador, perquè fins al moment només Berodia havia tirat els penals en el Móstoles, i no va jugar. Però Ónega em va marcar bastant on tiraria, jo vaig aguantar i vaig poder blocar el xut, que tampoc va ser gaire ajustat.” Tot i la seva bona actuació, el porter de Lloret de Mar, de 24 anys, s'estima més destacar la gran feina en conjunt del Peralada, que va saber conservar un resultat molt beneficiós amb vita al duel de tornada, que es disputarà diumenge a les dotze del migdia: “El gol de Coro i la meva aturada són jugades decisives, però la victòria és fruit del treball de tot l'equip. Sobretot en la segona meitat vam patir bastant, perquè ens van tancar una mica al nostre camp, però tot i així vam saber defensar molt bé. I no va ser fàcil, perquè el Móstoles centrava moltes pilotes tot buscant Luis Carlos, un jugador molt alt i fort que ens obligava a estar molt atents.”

Peralada i Girona

Gianni va arribar al Peralada a l'estiu arran del conveni d'afiliació amb el Girona (el curs passat el porter va jugar a l'Europa, a tercera, cedit per l'Olot) i des de la pretemporada s'ha entrenat regularment a les ordres de Pablo Machín, i fins i tot ha entrat en diverses convocatòries quan Yassine Bounou ha anat convocat amb el Marroc. Aquesta experiència amb la primera plantilla del Girona és molt ben valorada per Gianni, que destaca l'aprenentatge constant i d'alt nivell que rep a Montilivi. “Estar tot l'any en el dia a dia del Girona m'ha ajudat moltíssim a millorar, tant per agafar la dinàmica del futbol professional com també tècnicament, tàcticament... Dona gust aprendre dels porters del primer equip, que tenen un nivell increïble, i sobretot de l'Omar [Harrak]. Tot i així, parlant del Peralada, ens faria molta il·lusió pujar, seria molt important per a tothom i faria que el salt amb el primer equip del Girona no fos tan gran”, conclou Gianni.

EL PROTAGONISTA

Estem molt contents amb el 0-1 al camp del Móstoles, però és només un bon resultat i haurem de rematar-ho en el partit de tornada
Ónega em va marcar bastant on tiraria el penal, jo vaig aguantar i el vaig poder blocar
Gianni Cassaro
porter del peralada

UN MUR

Abans del penal Gianni ja havia fet aturades de gran mèrit, en què va demostrar uns grans reflexos
El porter destaca la importància d'entrenar-se regularment amb el primer equip del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)