2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Albadalejo agafa el timó

2a divisió B. El Lleida anuncia que el fins ara ajudant de Gustavo Siviero es farà càrrec del primer equip les pròximes dues temporades

El Lleida ja té entrenador per a la temporada que ve. Gerard Albadalejo, que els últims mesos havia estat l'ajudant de Gustavo Siviero, dirigirà a partir d'ara l'equip de la Terra Ferma. El jove tècnic barceloní (33 anys) ha signat per dues temporades, amb l'opció de dues temporades més. El club del Segrià, amb tot, aposta de forma clara per un home de la casa, ben avingut amb la directiva i que va arribar al Lleida Esportiu l'any 2012 per formar part del cos tècnic de Toni Seligrat, amb el qual va disputar dues fases d'ascens. També ha estat dos cursos i mig al capdavant del filial, a primera catalana.

“Quan t'arriba una oportunitat com aquesta l'has d'agafar. Sobretot si estàs preparat per fer-ho, que és com em sento jo”, afirmava ahir el barceloní, que remarcava el valor d'haver estat els últims anys al Lleida: “Conec la casa, l'entorn, l'afició, la ciutat... Sé l'exigència que hi ha i demano unió.” D'altra banda, el director esportiu, Jordi Esteve, també valora el perfil d'Albadalejo. “Aquest és un projecte basat en la identitat, la gent formada i la gent il·lusionada per entrenar el Lleida”, va dir el màxim responsable de la parcel·la esportiva del club. Esteve també va parlar dels horitzons amb els quals afronta aquesta nova etapa. Són, segons va explicar, elevats: “Tenim l'objectiu de fer un Lleida guanyador, som ambiciosos i treballem per arribar a cotes importants.” D'altra banda, va justificar el fet d'haver apostat per algú de la casa i no per un tècnic amb més experiència: “Nosaltres donem bones oportunitats i valorem les capacitats de la gent, siguin d'on siguin.”

LES FRASES

Quan t'arriba una oportunitat així l'has d'agafar. Sobretot si estàs preparat, tal com em sento jo
Gerard Albadalejo
ENTRENADOR DEL LLEIDA
El projecte es basa en la identitat, la gent preparada i la gent il·lusionada per entrenar el Lleida
Jordi Esteve
DIRECTOR ESPORTIU DEL LLEIDA
Gerard Albadalejo
Barcelona (30/08/1983) 33 anys
Trajectòria com a tècnic
2010/12
Turó de la Peira
1a regional, regional preferent i 2a catalana
2014/17
Lleida B
1a catalana
Trajectòria com a ajudant
2012/15
Lleida
Va ser segon de Toni Seligrat, amb el qual va disputar dues fases d'ascens, i d'Imanol Idiakez en el primer curs del basc a la capital del Segrià.
2017
Lleida
Ha estat el segon de Gustavo Siviero l'últim mig any, després que el club destituís l'ajudant de l'argentí, Horacio Melgarejo, al desembre.

Jordi Cortés i David Giménez completen el cos tècnic

En la seva primera experiència com a entrenador de segona B, Albadalejo estarà acompanyat de dos tècnics que coneixen molt bé la casa: Jordi Cortés i David Giménez. Cortés (37 anys) és l'actual entrenador del Balaguer, tot i que ja havia format part del futbol de base de l'entitat, mentre que Giménez (31 anys) és l'entrenador de l'Almacelles i havia militat quatre cursos al Lleida, del 2008 al 2012. “Estan formats, tenen nivell per dirigir el Lleida i coneixen bé el club”, va dir Jordi Esteve respecte a l'aposta per aquests tècnics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)