3a divisió FEF

Una aparició molt oportuna

Fase d’ascens a segona B. Coro va marcar el gol de la victòria del Peralada a Móstoles i va estar a punt de fer el 0-2 en enviar una pilota al pal. L’atacant és el pitxitxi destacat del seu equip, amb 15 gols

Diumenge passat el Peralada va fer un pas de gegant en la primera eliminatòria d’ascens a segona B contra el Móstoles amb una victòria per la mínima a El Soto (0-1). El conjunt que dirigeix Arnau Sala va complir dos dels principals objectius que s’havia proposat, no encaixar gols (el porter Gianni hi va tenir un paper clau, aturant un penal en el minut 84) i emportar-se’n algun de renda cap a Peralada, com així va ser. Només va ser un, però el valor doble dels gols a camp contrari en aquestes eliminatòries pot acabar sent decisiu. El va marcar David Corominas, Coro, que no va perdonar en la primera ocasió clara que va tenir enviant al fons de la xarxa una centrada per la banda esquerra de Cesc Clotet (22’).

“Estem molt contents pel resultat, volíem marcar algun gol i ho vam aconseguir. Encara en podíem haver marcat algun més, però ells també van poder empatar, així que el 0-1 està bé”, explica Coro, que només uns instants després de marcar va tenir el 0-2 a tocar quan va enviar una pilota al pal. La de Móstoles va ser la quinzena diana aquesta temporada del mitjapunta nascut a Vilassar de Mar, pitxitxi destacat del Peralada per davant de Keita (9) –fora de l’equip des del passat mercat d’hivern–, Xavi Boniquet (7), Ernest Forgas (6) i Draman Konaré –lesionat de llarga durada.

Tot i el bon resultat de l’anada, el Peralada sap que haurà de treballar de valent aquest diumenge (a les 12 h al municipal) per rematar l’eliminatòria, i més tenint en compte que el Móstoles aquest curs s’ha mostrat molt més solvent a domicili –millor equip a camp contrari del seu grup– que no pas com a local. “Haurem de fer un partit seriós, perquè segur que ens ho posaran molt difícil. Haurem d’intentar tenir la iniciativa del joc i marcar algun gol al més aviat possible, ja que d’aquesta manera el Móstoles ho tindria molt difícil. Tot i així ja vam veure que es tracta d’un bon equip, amb jugadors importants, i no ens podem relaxar gens ni mica”, comenta Coro, també satisfet en l’aspecte personal: “No em puc queixar, des del primer moment m’han tractat molt bé i això sempre es nota en el rendiment del jugador. A l’estiu tenia ofertes de segona B, però no em va costar baixar de categoria i crec que vaig triar la millor opció per a mi, tant esportivament com personalment. Ara hem d’intentar posar la cirereta a la temporada, arribant al més lluny possible en la promoció d’ascens i intentar pujar a segona B.”

El reforç, necessari

David Corominas també valora de forma molt positiva el recent fitxatge del Peralada, l’extrem José Higón, que reforçarà la debilitada davantera peraladenca per al que resta de curs. “Anem molt justos d’efectius i això et limita, aquesta temporada hem tingut molt mala sort amb les lesions i qualsevol ajuda serà molt benvinguda”, conclou Coro, que sol actuar a la mitjapunta per darrere d’Ernest Forgas i fent d’enllaç entre la davantera i el mig del camp.

El Peralada va entrenar-se ahir per continuar preparant el decisiu partit de tornada, com també ho va fer el Móstoles, que encara no sap si podrà disposar de la seva estrella, Gerardo Berodia, que ja no va poder jugar a El Soto per lesió.

EL PROTAGONISTA

Estem molt contents pel resultat, volíem marcar algun gol i ho vam aconseguir. Però ara no ens podem relaxar en la tornada

BENVINGUT SIGUI

El de Vilassar de Mar valora positivament que el Peralada hagi reforçat l’atac amb Higón

UN GOL DECISIU

Coro va aprofitar la primera ocasió clara enviant al fons de la xarxa una centrada de Cesc Clotet (22’)
Hem d’intentar posar la cirereta a la temporada, arribant al més lluny possible i intentant pujar
David Corominas, ‘Coro’
davanter del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)