Girona

Bounou, partit a partit

Amb permís. El Marroc dona el sí al porter perquè s’incorpori més tard a la concentració de la seva selecció i pugui jugar diumenge al Nou Estadi

El Marroc ha convocat els jugadors de la seva selecció, entre els quals hi ha el porter del Girona Yasinne Bounou, aquest divendres per preparar dos partits internacionals, un d’amistós contra Holanda (el 31 de maig) i un de la fase prèvia de la copa d’Àfrica contra el Camerun (el 10 de juny). De moment, Bounou esquivarà la concentració i podrà ser diumenge al Nou Estadi en el Nàstic-Girona. Que pugui jugar el Girona-Saragossa i el Còrdova-Girona dependrà d’unes negociacions que el club de Montilivi i la federació marroquina hauran de continuar mantenint setmana a setmana, partit a partit. Les primeres converses han acabat amb acord.

El Girona té clar que si aquest diumenge la jornada acaba amb l’ascens a primera divisió, ja deslliurarà definitivament Bounou. És el que ha fet el Numància amb Munir, que ara mateix és el titular amb el Marroc però suplent d’Aitor Fernández al club de Sòria, que encara no està del tot salvat, però gairebé. En cas que el Girona no pugés diumenge, el club de Montilivi intentaria aconseguir una altra entesa perquè el porter pogués estar present en el Girona-Saragossa (4 de juny), tot i que això ja implicaria que Bounou es perdés el partit contra Holanda del dia 31.

El que ja semblaria més complicat és un tercer acord, perquè el Marroc també donés via lliure a Bounou per jugar el Còrdova-Girona de l’última jornada de lliga (el cap de setmana del 10 i l’11 de juny), que coincideix amb el partit oficial del dia 10 del Marroc contra el Camerun de classificació per a la copa d’Àfrica, una competició que no descansa.

EL MILLOR ESCENARI

Si es pugés a Tarragona, el Girona ja el deslliuraria fins a final de curs

LA JORNADA 41

Sense ascens, el Girona negociarà per poder tenir el porter contra el Saragossa

L’AGENDA

El Marroc juga el 31 de maig contra Holanda i l’10 de juny contra el Camerun
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)