2a divisió FEF

Valentín tampoc renova amb el Llagostera

2a divisió B. El lateral esquerre s’afegeix a les baixes de Masó, Moragón, Rubén Martínez, Nando Quesada, Vivi i Manel

El Llagostera va informar ahir d’una altra baixa, la de Valentín Merchán, que acabava contracte i no renovarà amb el club llagosterenc. D’aquesta manera, el lateral esquerre s’afegeix a les marxes de Jordi Masó, Jose Moragón, Rubén Martínez i Nando Quesada, a més dels cedits pel Girona Vivi i Manel Martínez –l’atacant està disputant la fase d’ascens a segona A amb el Llorca–, que tampoc continuaran la temporada vinent.

De més a menys

Valentín, de 31 anys, va fitxar pel Llagostera l’estiu passat procedent del Sabadell i de seguida es va convertir en una peça indispensable en els esquemes d’Oriol Alsina. Tant que el futbolista nascut a Martorell només es va perdre disset minuts en les primeres 22 jornades.

L’arribada de Fuster, clau

Llavors, Valentín va anar perdent progressivament la condició de titular fix, sobretot arran de l’arribada de Raúl Fuster en el mercat d’hivern passat, cosa que va provocar que Merchán agafés un rol molt més secundari fins a disputar 102 minuts en els últims set partits del campionat de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)