Girona

Per intensitat no pot quedar

Amb coneixement. Pablo Marí, que va jugar tres anys al Nàstic, té clar que els tarragonins sortiran amb molta energia i preveu viure un gran ambient en el derbi

El Girona tindrà el suport de 1.500 seguidors –més els que s’hagin espavilat a comprar entrades a Tarragona–, però l’afició local també respondrà, i fa tot l’efecte que el Nou Estadi bullirà. N’està segur Pablo Marí, que va vestir durant les tres anteriors temporades la samarreta del Nàstic. “Els anys que he estat allà, l’afició és de 10. T’acompanyen a fora, i en els partits de casa t’ajuden moltíssim. Diumenge nosaltres també hi aportarem molta afició, i estic segur que serà un partit molt vistós, bonic de jugar i de veure”, explica el central, que té molt clar que el Girona haurà d’intentar igualar la intensitat amb què començarà el conjunt tarragoní. “Faran un partit molt intens i sortiran amb moltíssimes ganes. Hem de saber com sortir al camp, amb intel·ligència i sense tornar-nos bojos. Però és fonamental igualar la intensitat amb què sortiran ells i, a partir d’aquí, intentar ser fidels al nostre joc.” Tot indica que Marí ho viurà des de fora, perquè no juga de titular des del duel de la primera volta i només ha jugat dues estones durant el 2017. “No has de deixar de ser professional. Treballo fins a l’últim dia de la setmana, i després el mister mana.”

A L’OMBRA

9
minuts
en dues estones, contra el Sevilla Atlético i el Reus, acumula Marí des del Girona-Nàstic, el seu últim duel de titular.

EL PROTAGONISTA

Serà un partit bonic de jugar i de veure. Hem de saber sortir amb intel·ligència i no tornar-nos bojos
Pablo Marí
Ells faran un partit molt intens; sortiran amb moltes ganes. S’hi juguen molt i tenen el plus de jugar a casa en un camp ple
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)