Girona

Problemes amb Pablo Maffeo

La sessió. El carriler deixa l’entrenament i la seva participació a Tarragona no és clara. Aday continua sense entrenar-se amb l’equip

Sense Aday Benítez, que juntament amb Coris i Rubén Alcaraz se’n va anar al gimnàs quan els seus companys començaven a córrer, l’entrenament d’ahir va deixar una mala notícia que es pot convertir en un maldecap al carril. Pablo Maffeo, que dimecres ja s’havia entrenat al marge del grup, va provar de reintegrar-se ahir a l’activitat, però va haver de plegar. El jugador cedit pel Manchester City, després de parlar amb Machín, se’n va anar cap a la dutxa amb mala cara. Si no està en condicions de jugar diumenge, Machín tornarà a estar limitat als carrils, tenint en compte que Coris ja no pot jugar cap més partit i que Aday, baixa dissabte passat, encara no s’ha entrenat. L’equip té dues sessions més abans del duel a Tarragona.

Luismi (Nàstic), dubte seriós

X.M.

El migcampista del Nàstic Luismi no va participar en l’entrenament d’ahir al matí ja que dimecres es va fer mal en un dit del peu esquerre. Concretament, hi té una artritis traumàtica i, segons el comunicat mèdic fet públic ahir pel Nàstic, és dubte per diumenge. Luismi, que encadena tres partits complets després de superar una lesió muscular que el va tenir dos mesos de baixa, semblava que seria titular contra el Girona, i encara més tenint en compte la baixa per sanció de Tejera. Si Luismi tampoc pogués jugar, el doble pivot el formarien Madinda i Zahibo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)