2a divisió FEF

Jordi Roger, renovat

2a divisió B. El Cornellà va tancar ahir la continuïtat de l’entrenador, que arribarà a les deu temporades en el club del Baix Llobregat, set de les quals al capdavant del primer equip

Jordi Roger i el Cornellà continuaran caminant junts. El club del Baix Llobregat va anunciar ahir l’acord de renovació del contracte del tècnic, que arribarà així a les deu temporades al Cornellà, set de les quals en el primer equip. Se’n va fer càrrec la temporada 2011/12, després de tres campanyes al juvenil i, des de llavors, l’equip verd ha viscut els episodis de més èxit de la seva història: el títol de lliga a tercera divisió del 2014, el primer ascens a segona B i la classificació per als setzens de final de la copa, en què es va enfrontar al Real Madrid.

Així, Jordi Roger, juntament amb el seu cos tècnic habitual, podrà començar a preparar la quarta temporada seguida dels verds a segona B. Després de la quinzena posició del primer curs, el Cornellà va fer una brillant campanya passada, en què va acabar cinquè. Aquesta temporada, Jordi Roger ha dut el seu equip a acabar en la novena posició, amb 52 punts. No ha patit per assegurar-se la permanència i no ha estat lluny de classificar-se per a la pròxima edició de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)