Girona

El Girona B haurà de suar fins a l’últim instant

1a catalana. Els descensos compensats fan perillar la continuïtat a la categoria de l’equip de Javi García si no puntua al camp del Manresa

El Girona B no té assegurada la continuïtat a primera catalana. Els descensos compensats persegueixen els gironins, que si volen evitar dependre de qualsevol altre equip hauran de sumar els tres punts en la seva visita al camp del Manresa (a les 12 h). Actualment, els descensos del Prat, l’Espanyol B i l’Hospitalet de segona B a tercera fan baixar tres equips més de tercera a primera catalana –la Muntanyesa, la Jonquera i el Castelldefels–. Pel que fa als descensos de primera a segona catalana, a més dels quatre últims i el pitjor catorzè de cada grup, ara mateix també baixaria l’altre catorzè i els dos tretzens de cada grup.

El Girona B és actualment dotzè, amb 39 punts, dos més que el Sant Cugat (13è) i el Masnou (14è). En cas d’empatar a 40 amb el Sant Cugat, els gironins serien tretzens –tenen el goal-average perdut amb els vallesans–, però en cas de fer-ho amb el Masnou, el goal-average genèric permetria als de Montilivi quedar dotzens. En cas d’un triple empat a 40 punts, el Girona B cauria a la tretzena plaça –el beneficiat seria el Sant Cugat–, fet que també posaria en perill la permanència dels blanc-i-vermells, que llavors haurien d’estar pendents de la fase d’ascens a segona B.

La part alta, el 4 de juny

A conseqüència de la mort del tècnic de l’Andorra, Emili Vicente, els partits entre l’Horta i el Lloret i el Sants i l’Andorra han quedat ajornats fins al diumenge 4 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)