2a divisió A

Futbol

Segona divisió A

El Nàstic s’aferra a la salvació i ajorna l’ascens del Girona (3-1)

2a divisió A. Els tarragonins surten de la zona de descens després de capgirar en la segona meitat el 0-1 dels gironins

El Nàstic s’aferra a la permanència i surt de la zona de descens després de derrotar el Girona, que haurà de centrar-se en els dos últims partits per sumar el punt que li falta per pujar a primera divisió. Maffeo ha avançat el Girona en la primera acció del partit (1’), però el gol de Barreiro (50’) i els dos d’Uche (59’ i 68’) en la segona meitat han donat una victòria d’or als tarragonins.

El Girona ha començat mossegant i Maffeo, arribant molt sol a la frontal per l’esquerra després d’una jugada per la dreta, ha superat Reina amb un bon xut creuat quan només s’havien jugat 32 segons. El gol ha sorprès el Nàstic, que ha trigat a reaccionar. Ho ha fet passat el quart d’hora amb una internada de Valentín, la centrada del qual ha estat rebutjada per la defensa visitant. La millor ocasió del Nàstic en la primera meitat ha estat una acció individual de Juan Muñiz, que ha penetrat a l’àrea rival i ha mirat de superar de molt a prop Bono, que ha respost amb una intervenció providencial. Després ha estat el Girona el que s’ha apropat al gol, sobretot en un xut de Sandaza, després d’una gran jugada col·lectiva per la banda esquerra, que ha estat rebutjat per Reina.

Si l’inici de la primera meitat havia sigut bo per al Girona, el de la segona ha sigut immillorable per al Nàstic, que amb només un quart d’hora ha capgirat el gol dels visitants, primer amb un cop de cap de Manu Barreiro després d’una centrada d’Uche i, després, amb un xut llunyà del nigerià que ha sorprès Bono. Amb el Girona tocat, un Uche en estat de gràcies ha fet el seu segon gol, en recollir la pilota dins l’àrea després d’una jugada de Barreiro i batre Bono a la mitja volta. El partit, fins al final, ha donat poc més de si, perquè el Nàstic s’ha defensat amb ordre i el Girona no tenia la frescor de la primera meitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)