2a divisió A

Eufòria i alegria amb el xiulet final

Invasió. Els prop de 3.000 espectadors van saltar al terreny de joc per celebrar l’ascens amb els jugadors

Després d’afegir sis minuts, el col·legiat del partit, Ramo Andrés, va alliberar els nervis i al mateix temps l’eufòria dels gairebé 3.000 espectadors que van emplenar les graderies del municipal d’Olot. Els aficionats van saltar al terreny de joc per celebrar el segon ascens a segona B de la història del club amb els seus jugadors, els grans protagonistes de l’enfrontament. Calderé va ser mantejat pels seus futbolistes i en la mateixa gespa es van viure escenes d’eufòria, alegria i emoció. Un dels que més mostres de suport va rebre va ser Abel Solé, conscient que acabava de viure els seus darrers instants com a futbolista.

El garrotxí va posar la cirereta a una carrera d’èxit amb el conjunt de la Garrotxa, aconseguint per segona vegada el títol de lliga de tercera i el posterior ascens –anteriorment havia pujat amb el club de primera regional a segona B–. L’alegria es va traslladar minuts després a l’ajuntament. Allà, l’alcalde va rebre els futbolistes i aquests van sortir al balcó per continuar la celebració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)