3a divisió FEF

Herrera, Cornellà, Sergio García i Biel Gasca també renoven

3a divisió. El Palamós va confirmar quatre renovacions més de cara a la temporada vinent, així com la baixa d’Ivan Garcia

El Palamós continua molt actiu en l’apartat de renovacions i ahir en va anunciar quatre d’una sola tacada. Són les de Gerard Herrera, Guillem Cornellà, Sergio García i Biel Gasca, que seguiran una temporada més a l’equip palamosí, ara dirigit per Vicenç Fernández. D’aquesta manera el Palamós ja té confirmats set jugadors de cara al curs vinent, ja que dilluns també van renovar el capità David Cano, Jaume Duran i Eduard Subirana, Subi. Paral·lelament, el club degà de Catalunya també ha presentat oferta de renovació a altres integrants de la plantilla 2016/17, tot i que encara no han rebut cap resposta –sembla que Bonaventura està a prop d’acceptar.

El Palamós, que també està en espera d’acabar de decidir quins jugadors provinents del juvenil promociona al primer equip, va anunciar una novetat en l’apartat de baixes, la d’Ivan Garcia, que s’afegeix a les ja conegudes de Nico Zanetti, Jacob Akrong i Àlex Cano.

AIXÒ AGAFA FORMA

7
jugadors
ha renovat el Palamós. Dilluns ho van fer el capità David Cano, Jaume Duran i Subi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)