2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Llagostera ho té difícil per continuar a Palamós

2a divisió B. El club, que com l’estiu passat està pendent que la FEF li confirmi on ha de jugar el curs vinent, està estudiant traslladar la seu social de Llagostera a Santa Cristina d’Aro

Com si es tractés d’un déjà-vu, el Llagostera encara no sap on jugarà la temporada vinent, una situació que el club presidit per Isabel Tarragó ja va viure l’estiu passat. Aleshores, després del descens a segona B, la Federació Espanyola de Futbol (FEF) va instar el Llagostera a tornar al municipal llagosterenc, ja que és allà on l’entitat té la seu social i on es jugaven els partits abans de pujar a la categoria de plata.

Llavors el club va aconseguir convèncer la FEF –la federació catalana va intercedir per intentar ajudar els gironins– al·legant la impossibilitat de jugar al municipal de Llagostera per obres, una mesura cautelar d’un any que ara mateix no és clar que es renovi. En aquest sentit, el Llagostera està pendent de saber la nova decisió de la FEF, al mateix temps que es vol curar en salut i ja busca alternatives.

Al club llagosterenc encara li queden dos anys del conveni per jugar a Palamós dels cinc que va firmar amb l’Ajuntament palamosí, però tot indica que les possibilitats que l’equip dirigit per Òscar Álvarez continuï disputant els partits com a local al Palamós-Costa Brava són escasses. És per això que el Llagostera ja estudia els plans B i C per no quedar-se a l’estacada.

Les relacions del club amb el consistori del seu poble d’origen no són precisament les millors, i això ha fet que el Llagostera hagi accelerat les negociacions amb Santa Cristina d’Aro per instal·lar-hi el camp base –tot i que tampoc és descartable que l’equip acabi jugant al municipal de Llagostera.

La idea inicial dels llagosterencs era construir un complex esportiu a Santa Cristina principalment per al futbol de base, un projecte al qual també es podria afegir el primer equip. Per això el Llagostera està estudiant la possibilitat de traslladar la seu social a Santa Cristina d’Aro, uns tràmits que podrien veure la llum en les setmanes vinents. En tot cas, la decisió final per a tot plegat no es preveu que sigui imminent.

Si el Llagostera finalment marxés de Palamós, el club degà de Catalunya recuperaria l’ús exclusiu de l’estadi i podria fer-hi jugar el juvenil, que ha pujat a lliga estatal.

ENCARA EN VIGOR

2
anys
de conveni per jugar a Palamós li queden al Llagostera dels cinc que va firmar amb l’Ajuntament

UN ANY ENRERE

El club va obtenir permís de la FEF per continuar a Palamós al·legant obres a Llagostera

TRÀMITS GENS FÀCILS

El Llagostera vol muntar el camp base a Santa Cristina, però és un procés lent

SI MARXESSIN...

El Palamós recuperaria l’ús exclusiu de l’estadi i podria fer-hi jugar el juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)