3a divisió FEF

Un bon botí de Vigo

Resultat curt. L’1-1 al camp del Rápido de Bouzas dona un lleuger avantatge al Peralada, que tot i avançar-se (31’) no va rematar un rival que es va quedar amb 10 homes i va empatar de penal (87’)

r. bouzas 1 peralada 1

RÁPIDO DE BOUZAS:Diego, Varela (Pereira, 45’), Adrián, Vieytes, Cotilla, Yago Pérez, Diego Diz, Juanma Torres, Tomás (Pardavila, 60’), Youssef (Nico, 77’) i Pablo Carnero.PERALADA:Gianni, Chele, Estellés, Vallho, Carbonell, Marc Carbó, Djak Traoré, Cesc Clotet (Javi Sánchez, 70’), Higón (Boniquet, 72’), Coro i Ernest Forgas.GOLS:0-1 (31’) Coti, en pròpia porteria. 1-1 (87’) Carlos Pereira, de penal.ÀRBITRE:Holgueras Castellanos.T.G.:als locals Yago i Diego Diz; i als visitants Marc Carbó, Djak i Boniquet.T.V.:Doble targeta groga al local Adrián (58’).PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors al Baltasar Pujales.

El Peralada va empatar a un gol al camp del Rápido de Bouzas en el partit d’anada de l’eliminatòria final d’ascens a segona B. El conjunt dirigit per Arnau Sala es va endur un bon botí de Vigo, però tot i així el resultat podria haver estat molt més beneficiós per als peraladencs tenint en compte el transcurs del partit. El Peralada es va avançar en la primera meitat amb un gol en pròpia porteria de Coti (31’) i va jugar l’última mitja hora del partit amb un home més per l’expulsió d’Adrián, però els d’Arnau Sala no van saber rematar el rival i ho van acabar pagant amb el gol de l’empat, de penal –va marcar Pereira– i en el tram final després d’unes mans a dins l’àrea de Djak (87’). Tot i així, l’equip alt-empordanès conserva les possibilitats intactes d’assolir el desitjat ascens diumenge vinent al municipal (a les 18.15 h).

El partit va començar amb el típic tempteig entre dos equips que estaven ben posicionats damunt del terreny de joc, però no corrien gaires riscos ni tampoc generaven ocasions de perill. El Rápido practicava un joc directe, mentre que el Peralada ho intentava jugant amb la pilota als peus, encara que tampoc aconseguia arribar amb fermesa a l’àrea rival. La primera rematada la va fer Vieytes per als locals –va sortir alta–, mentre que als peraladencs els costava adaptar-se al terreny de joc, de gespa artificial i en no gaire bon estat en segons quines parts del camp. Però a poc a poc el Peralada es va quedar el domini de la possessió i va gaudir de la primera arribada clara, amb un xut des de fora l’àrea de Coro que va obligar a intervenir el porter Diego.

Els gironins estaven fent un partit molt seriós, concentrats en defensa i practicant una pressió alta molt incòmoda per al rival. Ernest Forgas va tenir el 0-1 a tocar, però el davanter va fallar tot sol davant del porter després d’una centrada mil·limètrica de Coro. Va ser un avís del que vindria poc després, ja que al final la insistència del Peralada va tenir recompensa amb el primer gol del partit. Carbonell va servir una pilota en profunditat a Coro, aquest va aixecar la pilota per damunt del porter i, finalment, Coti va introduir la pilota en la pròpia porteria en intentar rebutjar l’esfèrica (31’). El marcador feia justícia als mèrits dels uns i els altres, i així es va arribar al descans.

No ho rematen

Només començar la represa el porter Gianni Cassaro va salvar el Peralada aturant un un contra un a Tomás. El conjunt dirigit per Patxi Salinas havia sortit concentrat, amb una marxa més –Pereira també va inquietar amb una falta directa i poc després Youssef i Carnero ho provaven amb dos xuts perillosos que aturava Gianni–, mentre que el Peralada les veia venir i, tot i intentar-ho al contraatac, patia més del compte. Llavors el conjunt de Bouzas va quedar amb un home menys per l’expulsió per doble targeta groga d’Adrián (58’), fet que va donar aire als peraladencs. Amb superioritat numèrica, el Peralada va passar a tocar i a marejar el rival. Controlava el joc i disposava d’oportunitats per ampliar el marcador, com una doble rematada d’Higón i Coro que va aturar Diego. Però els d’Arnau Sala no van saber rematar el Bouzas, que va reaccionar en el tram final, primer amb una rematada a boca de canó de Pardavila que va anar fora i després marcant el gol de l’empat, de penal després d’unes mans a dins l’àrea de Djak Traoré. Carlos Pereira no va perdonar des dels onze metres (87’), i fins i tot Gianni va haver de tornar a aparèixer en el temps afegit per evitar l’1-2 dels locals. Una llàstima, tot i que el Peralada es va endur un bon botí de Vigo de cara al decisiu partit de tornada.

LA PRIMERA PART

El 0-1 en pròpia porteria de Coti va fer justícia als mèrits d’un Peralada que va ser molt superior
Beasain - Sporting B
2-2
Ontinyent - Alavés B
3-0
Alcobendas - Lorca D.
1-2
Écija - Olímpic
1-1
Badajoz - Calahorra
0-0
Náxara - Peña Sport
1-1
U. Adarve - Malagueño
2-0
Vitoria - Atl.Astorga
1-0
R. Bouzas - Peralada
1-1
En la tornada intentarem tornar a fer un bon partit, perquè l’1-1 no és garantia de res
Xavi Punsí
tècnic del peralada

UNA LLÀSTIMA

Pereira no va fallar des dels onze metres després d’unes mans de Djak a dins l’àrea (87’)
És un bon resultat, però marxem amb la sensació que podíem haver sentenciat, ja que hem tingut més d’una ocasió per marcar el 0-2

1r gol en contra del Rápido en la fase d’ascens

El Peralada es va convertir ahir en el primer equip a marcar-li un gol al Rápido de Bouzas en la fase d’ascens, i és que el conjunt gallec havia deixat la porteria a zero en les dues eliminatòries prèvies contra el Cayón (0-2 i 4-0) i el Villa de Santa Brígida (0-1 i 1-0). D’altra banda, Arnau Sala va presentar un sol canvi en l’onze titular respecte al del duel de tornada contra el Conquense. La novetat va ser José Higón, que va substituir Xavi Boniquet en l’extrem dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)