2a divisió FEF

Pedro del Campo, el quart fitxatge de l’Olot

2a divisió B. L’extrem, que debutarà a la categoria de bronze, va ser presentat ahir

Pedro del Campo ja és a tots els efectes nou jugador de l’Olot després de tancar una productiva etapa de set temporades al Figueres. L’extrem, de 25 anys i que debutarà a segona B, va ser presentat ahir al municipal i es va mostrar molt il·lusionat amb la nova aventura. “És un repte que afronto amb la màxima il·lusió, l’Olot és un referent a la demarcació i té un camp meravellós. M’ha fet decidir l’olor de futbol professional que fa l’Olot, un club modest però que té una capacitat de creixement immens. Agraeixo al club l’oportunitat que em dona, com també les facilitats del Figueres”, explica Pedro del Campo, que ja té ganes de començar a treballar a les ordres de Martín Posse.

Pedro és el quart fitxatge de l’Olot de cara a la temporada vinent –les altres novetats són Jordi Masó, Roger Barnils i Iván Guzmán–, una llista que es podria ampliar en els pròxims dies. També s’esperen moviments en el capítol de renovacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)