2a divisió FEF

La plantilla avala la renovació de Gerard

“S’ha guanyat continuar.” Els jugadors alaben la figura del tècnic i entenen que si s’aconsegueix l’ascens, és lògic que continuï

Si el Barça B fa els deures i diumenge fa bo contra el Racing l’1-4 de l’anada, Gerard López haurà assolit l’objectiu pel qual va ser contractat: l’ascens. Abans de la golejada a El Sardinero, però, l’entrenador granollerí ja va avançar que la seva renovació estava tancada i que només feia falta oficialitzar-la. La decisió, doncs, està presa i els jugadors l’avalen. “Tractar la continuïtat de Gerard és cosa del club, però des de la meva humil opinió el mister s’ha guanyat amb escreix continuar. Si compleix l’objectiu, tot entrenador té dret a renovar”, explicava ahir l’atacant Jesús Alfaro, que remarca el tracte del tècnic amb els jugadors: “És una persona molt propera, que té molts conceptes futbolístics i que ens els intenta transmetre de la millor manera possible.”

Sergi Palencia opina exactament igual. “Tant de bo que Gerard segueixi, estem a mort amb ell i ens faria molta il·lusió que continués, té tot el nostre suport”, diu el capità, que remarca el seu creixement: “És un entrenador que ha progressat moltíssim aquests dos anys, que té un tracte molt proper amb el jugador i que sempre fa el millor per a ell. A més, ha demostrat que se sap adaptar a qualsevol situació.”

LES FRASES

Estem a mort amb Gerard i ens faria molta il·lusió que continués, té tot el nostre suport
Sergi Palencia
DEFENSA I CAPITÀ DEL BARÇA B
El ‘mister’ s’ha guanyat amb escreix continuar. Si compleix l’objectiu, tot tècnic té dret a renovar
Jesús Alfaro
DAVANTER DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)