Girona

La llista de candidats és llarga

Qüestió de voluntats. El Girona és el que decideix els futbolistes que li encaixarien, però ha de tenir en compte les intencions del Manchester City i també la predisposició dels jugadors

El Manchester City no només pot aportar jugadors joves de projecció, sinó que també té un grapat de jugadors sota el seu control repartits arreu del món. La llista és molt llarga, i fa temps que el Girona hi treballa. De fet, tal com va deixar clar Pep Guardiola, és l’àrea esportiva del Girona la que fa una selecció dels jugadors amb perfil interessant per reforçar l’equip de Pablo Machín. A partir d’aquí, hi entra un joc de voluntats. Més enllà de l’òbvia del Girona, que ha d’encaixar les peces en l’estructura d’equip que té pensada, hi entra també la predisposició dels jugadors i dels seus representants a jugar en un equip que acaba de pujar a primera divisió. I, naturalment, s’han de tenir en compte les intencions del City, que té molt bona disposició a enviar futbolistes a Montilivi però que ha de decidir si prefereix quedar-se algun dels candidats a marxar. És el cas, per exemple, d’Aleix Garcia. El migcampista d’Ulldecona, una de les perles del City, seria molt benvingut a Montilivi, però primer s’ha de confirmar que Pep Guardiola no el vulgui per al primer equip. Aquesta última temporada, Garcia ha jugat quatre partits a la Premier.

El primer de fer el camí de Manchester cap a Girona serà, amb tota probabilitat, Pablo Maffeo. El jugador de Sant Joan Despí, que ja ha jugat dues temporades (sempre en la segona volta) a Montilivi, és el primer convençut per viure-hi una altra etapa de creixement, ara a la màxima categoria.

UN DE CANTAT

Pablo Maffeo té tots els números de tornar de seguida a Montilivi, després de dues cessions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)