Girona

El Girona, el gran campió

La Nit dels Campions. L’acte, que va premiar tots els equips de la demarcació en les diverses categories, va distingir el club de Montilivi per l’ascens a primera

El pavelló de Fontajau de Girona va acollir ahir al vespre la Nit dels Campions. L’acte, organitzat per la Federació Catalana de Futbol (FCF) i que va comptar amb la presència d’uns 2.000 assistents, s’ha convertit en tota una tradició per concloure la temporada que guardona tots els equips que han aconseguit el títol de lliga en les seves respectives categories. Ahir va ser el torn de retre homenatge als 78 campions gironins en futbol masculí, femení i també futbol sala, que van pujar a l’escenari a recollir el premi amb tots els honors.

Entre tots els premiats va destacar el reconeixement que se li va fer al Girona FC per l’històric ascens a la primera divisió. El president del club, Delfí Geli, va ser l’encarregat de rebre el guardó. En categoria absoluta també va ser premiat l’Olot, campió de lliga a tercera divisió i que va aconseguir l’ascens a segona B superant el filial de l’Sporting de Gijón en l’eliminatòria de campions. En l’acte, amb una àmplia representació dels clubs de les comarques gironines, hi van assistir diverses autoritats, com Isabel Muradàs, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona; Pep Pujols, representant d’Esports de la Generalitat, i Carles Salgas, diputat d’Esports de la Diputació de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)