2a divisió FEF

futbol

sabadell

Incorporacions fantasma

2a divisió B. El Sabadell va anunciar els fitxatges de Néstor Querol i Óscar Muñoz, amb l’anterior director esportiu, però cap dels dos jugadors va signar el contracte i el seu destí és incert

El Sabadell no vol donar pistes respecte a la confecció de la plantilla del curs vinent, ja que ha esperat que Toni Seligrat aterrés per començar a prendre decisions. Tot i això, el club comença a tenir una idea del tipus de jugadors que vol i durant la propera setmana començarà a executar les opcions.

En aquest sentit, el futur de Néstor Querol i Óscar Muñoz és incert, tot i que tots dos jugadors van ser anunciats pel mateix club com a fitxatges a principis del juny passat. Però com que cap dels dos va signar el seu contracte, l’actual comissió executiva del club no els considera jugadors pròpiament del Sabadell. És el mateix cas que l’entrenador Guillermo Romo, que va tenir la paraula de Toni Hernández, l’anterior director esportiu, per renovar com a entrenador però que tampoc va signar el contracte i ha hagut de marxar, a més, sense cap compensació econòmica.

D’altra banda, el Sabadell ha executat l’ordre dels pagaments de la darrera nòmina del curs finalitzat que havia quedat pendent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)