2a divisió FEF

Gerard López

Entrenador del Barça B

“Ha estat un màster per als jugadors”

Amb el retard lògic de la celebració –abraçades amb la família, jugadors i directiva–, Gerard López va aparèixer a la roda de premsa feliç. El tècnic va recalcar des del primer moment la gran unitat que ha tingut tota la plantilla en una promoció d’ascens especialment dura, ja que l’equip es va haver de refer de caure contra la Cultural Leonesa. “Aquesta promoció d’ascens ha estat un màster per als jugadors i s’ho emportaran per sempre en les seves vides. Són partits en què l’aspecte futbolístic queda totalment superat per les emocions i per un rival que té la mateixa il·lusió que tu. Sí que és cert que caure contra la Cultural ens va deixar tocats, però ens hem sabut refer”, va manifestar el tècnic blaugrana: “Contra el Racing tothom ens donava per morts per com veníem després del Cartagena i per com arribaven ells, però hem demostrat amor propi i un gran valor imposant-nos a un gran equip. Tot això és mèrit dels jugadors, que han demostrat ser uns grans futbolistes i tenir molta enteresa mental”, va assenyalar el preparador.

Gerard va valorar la feina del grup, en un curs en què tothom els donava favorits per a l’ascens des d’un primer moment: “Em sento molt satisfet per la feina feta dia a dia. Hem aconseguit articular una família amb l’staff tècnic, amb els jugadors fent una gran temporada guanyant la lliga amb rècord de punts i després pujant en una promoció d’ascens molt dura”, va explicar el tècnic de Granollers, que també es va referir al partit d’ahir: “L’eliminatòria la teníem molt encarrilada des del partit d’anada, però avui [per ahir] també hem hagut de controlar el partit.” Gerard també es va referir a l’evolució que han tingut bona part dels jugadors de la plantilla: “No és només l’ascens. El fet de veure com han crescut jugadors com ara Marlon, Aleñá o Palencia per mi és més important, fins i tot, que l’ascens. Per això, la temporada ha estat gairebé rodona.”

Una nova era

Gerard va parlar sobre el seu futur i la importància que té l’ascens de categoria en un club com el Barça. “El fet de tenir el segon equip al més amunt possible és un aspecte estratègic per al club”, va comentar el tècnic, que va admetre que avui mateix a primera hora s’haurà de començar a preparar per a la temporada vinent: “Ara comença una nova era per al Barça. És important haver tornat a la segona A dos anys després d’haver baixat i, després de celebrar-ho, tocarà començar a prendre les decisions en la planificació que corresponguin.”

“A partir de demà pensarem en la renovació”

El reguitzell de directius blaugrana, incloent-hi el president Bartomeu, va anar passant després del partit cap al vestidor per felicitar el cos tècnic i els jugadors. Gerard López es va tornar a referir al seu futur en finalitzar el partit. “He tingut una conversa amb el club i hem quedat que a partir de demà [avui] ens asseurem i ens direm les coses tal com ragen”, diu Gerard, que ja va dir la setmana passada que creu que renovarà: “Hi ha bon feeling amb el club. Estic convençut que l’èxit es premia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)