Girona

El Girona es queda sense la supercopa

Andreu Subies. El president de la FCF va confirmar que la jugaran el Barça i l’Espanyol

Tot i aconseguir l’ascens a primera, el Girona es quedarà sense disputar la supercopa de Catalunya de la temporada que ve. Així ho va confirmar ahir el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, durant l’acte de presentació de la campanya Orgullosa, que va arrencar ahir la FCF al Palau de Congressos de Barcelona. Per tant, una temporada més seran el Barça i l’Espanyol els qui es disputaran aquesta competició en una data, hora i camp encara per confirmar.

Amb la porta oberta

Andreu Subies va argumentar que el Girona no disputarà la competició perquè “per reglament la juguen els equips més antics”, però el cert és que en les bases de competició de la FCF s’estableix que “se celebrarà entre els dos equips catalans de primera que haguessin obtingut millor classificació a la finalització de la temporada de què es tracti”, de manera que, segons això, en el proper curs els gironins poden aspirar a treure la plaça al Barça o a l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)