3a divisió FEF

IVAN HAMMOUCH

SECRETARI TÈCNIC DEL PERALADA I DEL GIRONA

“Continuarem treballant en la mateixa línia”

“Va ser una llàstima no pujar, hauria estat molt interessant tenir un filial a segona B”

“Volem fer un equip competitiu i jove, però també amb algun jugador amb més experiència”

Que els jugadors tinguin contracte no vol dir que continuïn tots. Esperem que sí, però a veure com evoluciona l’estiu

Després d’uns dies convulsos arran del no ascens del Peralada, sembla que finalment el vincle de filiació entre el Girona i el club peraladenc continuarà endavant. Ivan Hammouch, secretari tècnic del Girona i del Peralada, confirma que el projecte en comú continuarà més o menys en la mateixa línia del curs passat, amb el principal objectiu de formar joves jugadors de cara al primer equip.

El Girona va pujar a primera, però el Peralada no ha pogut pujar a segona B. No es pot tenir tot.
No, l’ascens del primer equip és excel·lent, i el tema del Peralada ha estat una llàstima. Però hem de continuar, estem contents amb la temporada dels dos equips i també del futbol de base.
El Girona B va baixar a segona catalana. Què pensen fer?
Continuarà igual, ni ha sortit l’opció de comprar una plaça ni tampoc ens ho hem plantejat, en principi hem de treballar amb el que tenim i, de fet, ja ho estem fent. Senzillament hem de reconduir la situació tan ràpid com sigui possible.
Tornem al Peralada. No pujar va ser un cop dur després de la gran temporada de l’equip, i fer el salt a segona B hauria estat molt important per al Girona.
Sí, quan vam fer l’acord de filiació tampoc ens vam marcar uns objectius gaire clars, però a poc a poc el futbol ens va posar al nostre lloc i una vegada allà ja vam anar per l’ascens. Pujar i tenir un filial a segona B hauria estat molt interessant, per a nosaltres és un objectiu prioritari.
El salt entre la primera i la tercera divisió és molt gran...
Sí, però és el que tenim des del punt de vista esportiu i és amb el que hem de conviure, no es pot fer res més.
Confirma que el vincle amb el Peralada continuarà igual?
Seguirem amb les mateixes condicions, fent un equip competitiu i jove, però també amb algun futbolista amb més experiència que doni equilibri i que defensi els més joves. Continuarem treballant cordialment com fins ara, en la mateixa línia i portant jugadors que en un futur puguin jugar en el primer equip.
El conveni està firmat fins al 2021. Tenen previst retallar-lo?
Està firmat així, el que passa és que el dia a dia ens anirà posant en la situació, però en principi ho tenim firmat i en això treballem.
El perfil de jugadors pot passar a ser molt més jove (juvenils)?
Si algun juvenil del divisió d’honor puja vol dir que tenen el nivell suficient per jugar al Peralada. Que siguin un, dos, tres o quatre no canvia res, una altra cosa seria que fossin quinze. L’any passat crèiem que l’únic juvenil amb aquest perfil era Álamo i ara pensem en dos o tres d’inici, però ho farem amb total naturalitat. La temporada passada també teníem jugadors per sobre dels 23 anys i potser l’any que ve en comptes de sis en tindrem cinc, quatre o tres, és igual, sempre que ens millorin l’equip.
Hi ha jugadors amb contracte, com és el cas d’homes importants com Coro. Què passarà en aquests casos?
Que els jugadors tinguin contracte no vol dir que continuïn tots. Esperem que sí, però a veure com evoluciona l’estiu. Coro? Espero que continuï amb nosaltres.
Arnau Sala continuarà com a entrenador?
Ens asseurem a parlar, però en principi espero que sí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)