Girona

El City també marca el ritme

El mercat. L’espera per la concreció dels noms que arribaran via Manchester frena l’anunci d’altes

El nou context accionarial afectarà directament la confecció de la plantilla de l’estrena a primera divisió. De fet, la direcció esportiva ha posat el fre a l’hora d’enllestir algunes operacions per esperar a saber amb exactitud el grau de relació amb el City i els jugadors que podran arribar via Manchester, ja sigui amb cessions o amb ajudes en les contractacions. És possible que, un cop es faci públic l’acord per al relleu en el màxim accionista, es multipliquin els anuncis d’incorporacions a la plantilla. El Girona es va afanyar a anunciar i presentar el fitxatge de Gorka Iraizoz –l’acord estava enllestit feia temps i les dues parts van preferir fer-lo públic just abans que el porter marxés de vacances, però des d’aleshores (fa dues setmanes) no hi ha hagut cap més fitxatge.

A poc més de dues setmanes del començament de l’activitat –la pretemporada comença el dilluns 17 de juliol, però tres dies abans hi ha programades proves físiques i mèdiques–, Pablo Machín té assegurada la participació dels vuit jugadors amb la continuïtat assegurada –Bounou, Alcalá, Juanpe, Aday, Pere Pons, Granell, Portu, Borja García– i d’Iraizoz. També hi pensen ser, si no hi ha hagut moviments abans, jugadors que no tenen assegurada la presència a l’equip, com René, Ramalho, Sandaza i Eloi.

Una via per créixer

El Manchester City, a més de deixar sense cap contraprestació les instal·lacions per fer la pretemporada, ja ha fet fins a set operacions de jugadors cedits cap a Montilivi en aquestes dues últimes temporades. Un cop confirmada l’entrada del Girona al City Football Group, la previsió és que el transvasament de jugadors des de Manchester creixi.

TEMP. 2015/16
Lejeune
40 p, 3.534 min.
Rubén Sobrino
12 p, 885 min.
Pablo Maffeo
11 p, 542 min.
Nwakali
0 p
TEMP. 2016/17
Pablo Marí
8 p, 504 min.
Pablo Maffeo
14 p, 1.106 min.
Angeliño
0 p
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)