3a divisió FEF

El Palamós fitxa Fran Ochoa (Terrassa)

3a divisió. El migcampista, que surt d’una greu lesió als lligaments encreuats, compta amb una àmplia experiència a segona B

El Palamós va anunciar ahir la incorporació del migcampista Fran Ochoa, que el curs passat va militar al Terrassa. El nou futbolista del conjunt palamosí acaba de superar una lesió de llarga durada als lligaments encreuats del genoll, fet que l’ha obligat a perdre’s gairebé la totalitat de la temporada passada –amb els egarencs va poder jugar dos enfrontaments, en les primeres tres jornades de lliga.

Ochoa ha militat en equips com el Vila-real C, el Valladolid B i ha acumulat molta experiència a segona B (108 partits) amb equips com el Guijuelo, el Tenerife (amb el qual va pujar a segona A), el Zamora i l’Arandina.

El divuitè membre de la plantilla

Amb la incorporació de Fran Ochoa, el Palamós de Vicenç Fernández ja té divuit components per a la seva plantilla. A les renovacions de David Cano, Subi, Sergio García, Biel Gasca, Guillem Cornellà, Jaume Duran, Gerard Herrera, Marc Bonaventura i Marc Medina, s’han d’afegir els fitxatges de Marc Vilà, Nahuel, Litus i Quintanas i la promoció d’Arboleas, Pasqual, Pons i Guinó, de l’equip juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)