2a divisió A

Estrena desigual

Copa Catalunya. El Barça B i el Santboià, campions de segona B i del grup 1 de primera catalana respectivament, s’enfrontaran en una primera fase en què el Gavà ha quedat exempt

Tancada la temporada 2016/2017, la FCF ja mira al futur i ahir es va fer el sorteig de la pròxima copa Catalunya, en què van entrar en escena els equips que el darrer any van jugar a segona B i tercera que es van apuntar a la competició, més els campions de primera catalana –en aquest cas, només el Santboià per la condició de filial del Reus B.

I precisament, serà el Santboià el rival del Barça B, flamant nou equip de segona divisió, en el que serà l’eliminatòria a priori més desequilibrada en aquesta primera fase que tindrà lloc el darrer cap de setmana de juliol. Les dues següents eliminatòries, en què encara no hi haurà els equips de segona divisió –el Girona, el Nàstic i el Reus s’incorporen als quarts de final, encara amb data per determinar–, es disputaran els dos caps de setmana següents, just abans de l’inici de les competicions de lliga.

En aquesta primera eliminatòria, el Gavà ha quedat exempt i no s’estrenarà fins a la segona fase, en què s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria entre el Castelldefels i el Santfeliuenc, mentre que el guanyador del Júpiter-Llagostera quedarà alliberat en la segona eliminatòria i passarà directament a la tercera. Els enfrontaments, sempre que sigui possible, es jugaran al camp de l’equip de menys categoria i les eliminatòries seran a partit únic.

Júpiter-Llagostera
Eliminatòria 1
Palamós-Olot
Eliminatòria 2
La Jonquera-Espanyol B
Eliminatòria 3
Horta-Vilassar de Mar
Eliminatòria 4
Granollers-Badalona
Eliminatòria 5
Muntanyesa-Manlleu
Eliminatòria 6
Figueres-Sabadell
Eliminatòria 7
Terrassa-Prat
Eliminatòria 8
Santboià-Barça B
Eliminatòria 9
Europa-Ascó
Eliminatòria 10
Vilafranca-L’Hospitalet
Eliminatòria 11
Cerdanyola-Lleida
Eliminatòria 12
Sant Andreu-Cornellà
Eliminatòria 13
Castelldefels-Santfeliuenc
Eliminatòria 14
Gavà
Exempt
* En la segona fase s’enfrontaran els guanyadors de les eliminatòries 2 i 3, 4 i 5, 6 i 7, 8 i 9, 10 i 11, 12 i 13 i 14 amb el Gavà. El guanyador de l’eliminatòria 1 quedarà exempt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)