Territorial

Un projecte continuista

1a catalana. El Farners mantindrà el bloc que va aconseguir la permanència en l’últim curs i la gran novetat serà Pau Menéndez com a nou entrenador

El Farners va completar una temporada passada irregular pel que fa als resultats. L’equip dirigit inicialment per Nacho Castro en va tenir una de freda i una de calenta i va acabar la primera volta de la competició amb uns números extraordinaris, tenint en compte que l’objectiu era la permanència. Els colomencs van guanyar set partits, en van empatar set més i van perdre els tres restants, i van arribar a l’equador de la lliga amb 28 punts –a dos del líder.

Tot i així, la segona part de la temporada va ser fluixa. L’equip llavors dirigit per Raúl Matito va sumar només 17 punts després de guanyar quatre partits, empatar-ne cinc i perdre’n deu i va acabar, finalment, en novena posició amb 45 punts, cinc per sobre del play-off de descens.

Malgrat la irregularitat que van mostrar al llarg de la temporada, els de Santa Coloma van aconseguir l’objectiu de la permanència sense patiments. El club es mostra satisfet amb el treball del grup i assegura que la idea de cara a la temporada vinent és mantenir el màxim nombre possible de jugadors. Ja són onze els que han renovat amb el club colomenc: Pitu Riart, Carles Blanquera, Àlex Fajardo, Riki Solà, Francesc Peracaula, Guillem Planca, Gabi Agües, Joel Salas, Toni Rossell, Adri Salas i Robert Negre.

A la banqueta sí que hi haurà canvis. Matito no continuarà com a entrenador i l’encarregat de substituir-lo serà Pau Menéndez, que ha estat campió del grup 16 de tercera catalana amb el Tossa. Amb els selvatans va acabar la temporada invicte, amb 33 victòries i tres empats.

Menéndez es mostra il·lusionat amb la nova aventura. “Tinc moltes ganes d’assumir aquesta responsabilitat i vull aprofitar l’oportunitat al màxim” diu el tècnic.

De moment el Farners ha confirmat cinc incorporacions: l’extrem Carlos Gómez; els davanters Roger Parals i Jose Martínez; el mitjapunta Bader El Alami, i el migcampista Da Costa. També s’han confirmat les baixes de Yaya Sidibe (Terrassa) i Miquel Criado (Manlleu).

Pel que fa a l’estil de joc, Menéndez té clar el seu propòsit. “Volem sortir amb la pilota jugada, però en camps petits haurem de fer un joc més directe.” Respecte a l’objectiu de cara a la temporada vinent, es mostra contundent: “Intentarem aconseguir la permanència al més aviat possible. Una vegada aconseguida, ja veurem si aspirem a més.”

Renovacions
Carles Blanquera
porter
Gabi Agües
porter
Pitu Riart
defensa central
Joel Sala
lateral esquerre
Adri Salas
lateral esquerre
Àlex Fajardo
migcampista
F. Peracaula
migcampista
Robert Negre
migcampista
Riki Solà
extrem esquerre
G. Palanca
extrem esquerre
Toni Rossell
mitjapunta
Incorporacions
Víctor da Costa
Sense equip
Bader El Alami
Lloret
Carlos Gómez
Guíxols
Roger Parals
Ter Brugent
Jose Martínez
Llagostera B
Baixes
Yaya Sidibe
Terrassa
Miquel Criado
Manlleu
L’objectiu de la temporada vinent és aconseguir la permanència al més aviat possible
Pau Menéndez
Entrenador del farners
El nostre propòsit és sortir amb la pilota jugada, però és clar que en els camps més petits haurem de fer un joc més directe
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)