2a divisió A

Futbol

Segona divisió A

La davantera canviarà de cara d’un any per l’altre

Barça B. El filial blaugrana vol el ‘Choco’ Lozano, un ariet amb experiència en el futbol professional, mentre que el futur de Dani Romera és incert i Perea ja és segur que no continua

Una de les demarcacions més reeixides del curs passat per al Barça B canviarà de fesomia per la propera temporada, la de la nova etapa a segona A. El conjunt blaugrana reclama un perfil de jugador més experimentat al futbol professional i per això ha intensificat els contactes amb Choco Lozano que hauria de ser la referència al davant de l’equip de Gerard López. Els blaugrana, en canvi, ja han confirmat que prescindiran d’Alberto Perea i el futur de Dani Romera dins l’equip no està gens clar. Dos jugadors titulars que han tingut molt de pes en l’equip.

L’aposta per un davanter de referència és ferma perquè els blaugrana estan disposats a pagar un traspàs que rondarà el milió i mig d’euros, segons informa la premsa hondurenya. El jugador, que ha reconegut els contactes amb el conjunt blaugrana, ha tingut un gran any amb el Tenerife a segona divisió A (9 gols) però els seus drets pertanyen a l’Olimpia d’Hondures, d’on va arribar procedent del filial del València en l’època que Ernesto Valverde entrenava el primer equip. L’arribada d’un jugador tan experimentat, i el fet que Cardona sigui l’aposta del club, li complica la continuïtat al màxim golejador del curs passat, Dani Romera (18 gols), que té un any de contracte més però que no està clar que continuï vestint de blaugrana. El davanter d’Almeria compta amb interessants ofertes de segona A.

NEGOCIACIÓ

El Barça hauria de pagar un traspàs a l’Olimpia d’Hondures per Choco Lozano

INTENCIÓ

El club vol fitxar jugadors per sota dels 25 anys amb experiència a segona A

ENCADENAT

El futur fitxatge de l’hondureny li complica la continuïtat a Dani Romera

L’opció Brandon (Mallorca) s’esfuma

Després que el màxim golejador de la segona B, Borja Iglesias, s’hagi decidit per l’oferta del Saragossa on hi arribarà cedit, el Barça també va veure com un altre dels seus objectius inicials es decidia per un altre equip. Brandon Thomas, davanter del Mallorca, està molt a prop de convertir-se en jugador del Rennes. L’oferta que el club francès havia fet al Mallorca va convèncer des d’un primer moment al conjunt balear que preferia que el jugador escollís aquest destí perquè li donarà més liquiditat. Brandon, que té una experiència de 73 partits a la segona divisió A (12 gols el curs passat)finalment es va decidir per l’oferta francesa i el curs vinent jugarà a la Ligue 1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)