Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Habilitat en maduració

Nàstic. L’extrem Omar Perdomo, cedit ahir pel Tenerife, espera trobar a Tarragona la continuïtat d’una progressió estancada l’última temporada

El Nàstic va anunciar ahir la sisena incorporació per a la nova temporada. Es tracta de l’extrem Omar Perdomo, que arriba a Tarragona cedit un any pel Tenerife. Amb 24 anys acabats de fer, el nou jugador grana va passar pels planters de Las Palmas –el club de la seva ciutat natal– i l’Atlético de Madrid abans de consolidar-se en el filial del Tenerife i fer el salt al primer equip, a segona A, la temporada 2014/15. La campanya següent va ser la de la seva eclosió, amb 37 partits entre lliga i copa, a més de cinc gols. Aquesta última temporada, però, no ha tingut la progressió esperada ja que el tècnic, Pep Lluís Martí, que li havia donat molt de protagonisme en la temporada 2015/16, l’ha utilitzat sobretot com a revulsiu per a les segones parts. No ha disputat tants partits, 31 comptant els de copa, dels quals només deu com a titular. Això sí, ha pogut contribuir a la bona temporada de l’equip canari amb tres gols. Omar Perdomo és un futbolista amb qualitat, ràpid i hàbil, i el Tenerife el continua veient com una opció real de futur.

Omar Perdomo ja va participar en l’entrenament d’ahir al vespre amb la plantilla grana, que amb el canari presenta ja sis cares noves. Perdomo reforça la segona línia d’atac, igual que Tete Morente i Sandro Toscano, mentre que Maikel Mesa apuntala el mig del camp i Abraham Minero i Carlos Blanco, la línia defensiva. El president, Josep Maria Andreu, va assegurar ahir que esperen incorporar al voltant de mitja dotzena de futbolistes més, ja que la intenció, segons va explicar, és no tenir una plantilla excessivament llarga i completar-la, quan convingui, amb futbolistes del filial. Tot i això, no es pot descartar que hi acabi havent més fitxatges. Ara mateix cal reforçar la porteria, el lateral dret, l’eix de la defensa –sobretot si Perone acaba marxant–, el mig del camp amb una o dues peces, la mitja punta i l’atac. Com a referents ofensius i amb la incògnita d’Ikechukwu Uche, a prop de marxar, la plantilla del Nàstic només disposa de Manu Barreiro i Stéphane Emana.

Omar Perdomo
Las Palmas de Gran Canaria 3-7-1993 (24 anys)
Migcampista ofensiu, extrem Alçada: 1,78 metres Pes: 75 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Universidad de Las Palmas, Las Palmas, Atlético de Madrid i Tenerife.
TRAJECTÒRIA
14/15
Tenerife 5 p. i 0 g
15/16
Tenerife 37 p. i 5 g
16/17
Tenerife 31 p. i 3 g

“Per Perone cal pagar tres milions”

El Nàstic no ho posarà fàcil al Saragossa per aconseguir els serveis del central Bruno Perone. Carreras hi compta i el president, Josep Maria Andreu, va afirmar ahir que qui el vulgui haurà de pagar la clàusula, de tres milions d’euros. Andreu va dir que el club està disposat a millorar-li el contracte. D’altra banda, el president no descarta que Uche continuï –“ens agradaria tenir-lo, però no serà fàcil perquè té diverses opcions i la seva renovació està condicionada per les ofertes que tingui”, va dir– i va explicar que del traspàs de Gerard Valentín al Deportivo el Nàstic en pot arribar a treure al voltant d’un milió d’euros, si es compleixen certes condicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)