2a divisió A

Un any més madur

Barça B. Adrià Ortolá va signar el seu contracte després d’un any cedit a l’Alavés. Serà el porter del filial i la tercera opció al primer equip

Després d’una temporada cedit a l’Alavés, el porter va formalitzar ahir el seu retorn a can Barça, on farà de porter del filial i serà la tercera opció per a Ernesto Valverde en el primer equip, després d’eliminar la figura de tercer porter amb la marxa de Jordi Masip. “Estic molt content de tornar al Barça. La cessió a l’Alavés ha estat molt positiva: m’ha fet evolucionar i madurar molt”, va declarar el sentinella valencià. Ortolá, que ja sap què és defensar la porteria del filial blaugrana en la categoria de plata (33 partits, 67 en total entre segona i segona B), es va mostrar també molt il·lusionat per tornar a enfundar-se la samarreta blaugrana: “Tinc més ganes que mai de tornar a jugar al Barça. Conec la casa i estic preparat per afrontar qualsevol repte”, va sentenciar.

Adrià Ortolá Vañó
Xàbia, 20-08-1993 (23 anys)
Porter Alçada: 1,82 metres Pes: 72 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Roda Vila-real
TRAJECTÒRIA
12/13
Vila-real B 9 partits
13/14
Barça B 7 partits
14/15
Barça B 26 partits
15/16
Barça B 34 partits
16/17
Alavés 2 partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)