3a divisió FEF

Lluc Banús, al Palamós

3a divisió. El conjunt baix-empordanès reforça l’eix de la defensa amb el central garrotxí, que s’ha desvinculat de l’Olot

El Palamós ha aconseguit els serveis del central Lluc Banús. El defensa de només 20 anys, que ha rescindit el contracte amb l’Olot, competirà a l’eix defensiu amb dos centrals contrastats a tercera com David Cano, el capità del conjunt palamosí, i Botxi, fitxat fa escassos dies procedent de la Jonquera i amb el qual Banús ja va coincidir fa dos cursos a Peralada. Precisament al conjunt de l’Alt Empordà, Lluc hi va fer una bona temporada: va jugar 29 enfrontaments, en què va acumular 2.610 minuts i va fer dues dianes. El curs passat el de Santa Pau va jugar catorze partits i va acumular 976 minuts amb l’Olot, amb el qual va aconseguir l’ascens a segona B. El Palamós començarà la pretemporada dilluns i ho farà amb l’extrem Àlex Devia a les ordres del nou tècnic, Vicenç Fernández. Torres i Ventura marxaran cedits al Bisbalenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)