Reus

El polivalent Tito completa la defensa i reforça el migcamp

Reus. El club roig-i-negre tanca el fitxatge de l’exjugador del Llagostera i l’UCAM, amb els quals ha jugat 91 partits en tres anys a segona A, i ara se centra a apuntalar el doble pivot i l’atac

El migcentre experimentat i polivalent, que també pot jugar a l’eix de la defensa, que Sergi Parés deia dijous que el Reus estava a punt de fitxar és Alberto Tito Ortiz, que ha signat per una temporada. El jugador de Santa Coloma de Gramenet, de 32 anys, té el perfil que volia el club roig-i-negre. Té polivalència, de manera que completa la línia defensiva, que ja té totes les posicions doblades, i, al mateix temps, reforça un mig del camp que encara té més llocs per cobrir. A més, està rodat a segona A, categoria en la qual ha disputat 91 partits les tres últimes temporades a segona A en els seus dos últims equips, el Llagostera i l’UCAM de Múrcia, i molta disciplina tàctica i predisposició al treball col·lectiu. Abans de fer el salt a segona A, Tito Ortiz va acumular molts partits a segona B entre el Gramenet, l’Espanyol B, el Benidorm i el Llagostera.

Tito, per tant, és el quart element per jugar a l’eix de la defensa en la plantilla roig-i-negra, que també disposa dels dos titulars habituals la temporada passada, Jesús Olmo i Pichu Atienza, i una altra de les incorporacions de l’estiu, Pablo Íñiguez. Al mig del camp, Tito reforça una demarcació molt perjudicada per les baixes –no continuen cap dels quatre migcentres del curs passat: Folch, López Garai, Tébar i Albistegui– i que, de moment, està composta també per Gustavo Ledes, un altre dels reforços estiuencs. El Reus busca dos futbolistes més per a la medul·lar, un de perfil defensiu i un altre de caràcter més creatiu. A més, la direcció esportiva encapçalada per Sergi Parés vol dos futbolistes ofensius, polivalents i dinàmics, per apuntalar les posicions d’atac. El Reus no vol una plantilla molt llarga i tindrà dos futbolistes per a cada posició.

REREGUARDA FETA

Amb Tito, la defensa del Reus, com la porteria, té doblades totes les posicions
Alberto ‘Tito’ Ortiz
Santa Coloma de Gramenet, 15-2-85
Demarcació: Pivot defensiu, central Alçada: 1,85 metres Pes: 75 kg
TRAJECTÒRIA
05/06
Gramenet (2a B) 38 p.
06/07
Gramenet (2a B) 34 p.
07/08
Espanyol B (2a B) 33 p.
08/09
Legia Varsòvia 2 p.
09/10
Espanyol B (2a B) 32 p.
10/11
Benidorm (2a B) 31 p.
11/12
Llagostera (2a B) 35 p.
12/13
Llagostera (2a B) 30 p.
13/14
Llagostera (2a B) 38 p.
14/15
Llagostera (2a A) 34 p.
15/16
Llagostera (2a A) 27 p.
16/17
UCAM (2a A) 30 p.

Inici de l’estada al Pallars Sobirà

Tito Ortiz ja es desplaçarà avui amb la resta de la plantilla roig-i-negra a la localitat de Rialp (Pallars Sobirà), on el Reus farà una estada fins divendres que ve. Ja fa algunes temporades que l’equip reusenc hi fa part de la pretemporada. L’endemà, el dissabte 22, l’equip d’Aritz López Garai disputarà el primer amistós de l’estiu, al terreny de joc de l’Ascó, de tercera divisió. També te programat un partit de preparació el 9 d’agost al camp del Lleida, en la primera edició del trofeu Emili Vicente, i un altre el 12 d’agost, en què rebrà la visita del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)