3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Vicenç Fernández i Chicho ja dirigeixen

3a divisió. La Unió i el Palamós van fer ahir el primer entrenament de la temporada amb moltes novetats

El Figueres, el Palamós i vuit equips més de la categoria van començar ahir la pretemporada. Els dos empordanesos, els únics equips de la demarcació que estaran aquest curs a tercera, ho van fer amb un primer entrenament amb moltes novetats i després de rebre un discurs de benvinguda dels presidents José Antonio Revilla i Joan Pau Pérez.

La novetat més destacada la va viure el Palamós, amb l’estrena de Vicenç Fernández dirigint el primer equip. El nou entrenador va tenir a les seves ordres els 23 efectius que actualment té la plantilla (només podrà donar 22 fitxes) i Àlex Devia, que de moment farà la pretemporada amb el primer equip. Els palamosins, que en els pròxims dies tindran algun jugador a prova, s’entrenaran cada dia de la setmana.

A Figueres el director d’orquestra torna a ser Chicho, però també va poder gaudir ahir dels seus dos nous ajudants, Damià Abella i Arnau Tarradellas, i del nou fisioterapeuta, Miquel Marcen. El cos tècnic figuerenc, que ha programat entrenaments diaris fins dijous i una estada de dos dies a Ulldeter per divendres i dissabte, va poder disposar de 24 jugadors en el primer entrenament. Setze jugadors del primer equip (Toni Cunill és en un campus als Estats Units amb permís fins al 3 d’agost) i vuit de juvenils (Aleix Díaz, Pere Compte, Arnau Curiel, Edu Pons, Àngel Hernández, Marc Carreras, Ivan Medinilla i Gerard Davesa).

Nou dies de preparació

Tant el Figueres com el Palamós es podran centrar durant més d’una setmana exclusivament en els aspectes físics i tàctics abans de disputar el primer amistós de la pretemporada, que els enfrontarà a tots dos contra equips de 2a B. Per la Unió, el debut serà a l’Estartit contra el Llagostera, i el Palamós s’estrenarà a casa contra el Sabadell. Després, la copa Catalunya passarà a ser el plat fort.

Figueres
Figueres-Llagostera 26/7
Amistós – Municipal de l’Estartit – 20 h
Figueres-Sabadell 29/7
1a fase copa Cat. – Vilatenim – 20.30 h
Figueres-Olot 2/8
Amistós – Vilatenim – 20.30 h
Figueres-Vic* 6/8
Amistós – Vilatenim – 18.30 h
Banyoles-Figueres-Olot 8/8
Torneig de l’Estany – Municipal de Banyoles
Farners-Figueres* 12/8
Municipal de Santa Coloma – 19 h
*
No es jugarà en cas que el Figueres tingui partit de copa Catalunya
Palamós
Palamós-Sabadell 26/7
Amistós – Palamós-Costa Brava – 20 h
Palamós-Olot 30/7
1a fase copa Cat. – Palamós-C.B. – 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)