Nàstic

futbol

nàstic

Paciència en els retocs finals

Nàstic. El mercat, mogut fins ara, s’està aturant i per això el club tarragoní ha de madurar les últimes operacions, en què busca un porter, un mig centre i un parell de jugadors ofensius

El Nàstic va anar per feina amb els sis primers fitxatges, però ara el mercat s’ha aturat i obliga el club grana a ser pacient per tancar els últims reforços necessaris, que segurament trigaran uns dies a arribar. El Nàstic busca sobretot un porter, un mig centre i dos futbolistes ofensius. No es descarta reforçar el lateral dret, per al qual només hi ha Kakabadze després de la marxa de Gerard Valentín al Deportivo, però es confia força en el seu germà, Pol, un jugador del filial que s’entrena amb el primer equip i que agrada al cos tècnic.

La marxa de Manolo Reina ha deixat un buit a la porteria que han d’omplir entre els joves Stole Dimitrievski i José Perales. Com que el macedoni es perdrà alguns partits per convocatòries internacionals i Perales, porter el curs passat del filial, no té experiència a segona A, el Nàstic reactiva la recerca d’un porter amb més recorregut. Una de les alternatives que té el Nàstic –tot i que no és la principal– és l’exjugador del Lleida Pau Torres, que ha vist com les portes de la titularitat se li han tancat a Valladolid amb l’arribada de Jordi Masip i la competència d’Isaac Becerra.

Al mig del camp, a Lluís Carreras li falta una peça més de contenció, de posició, d’equilibri, que complementi el perfil més ofensiu i vertical de Sergio Tejera, un dels jugadors cridats a ser importants en la medul·lar grana. Luismi, cedit el curs passat pel Valladolid i que s’ha reintegrat a l’equip castellà, és una possibilitat no descartada, tot i que Luis César sembla que hi compta. Si Carreras aposta pel seu habitual 4-3-3, la plantilla grana no pot anar escassa de migcampistes i interiors. De moment, a més de Tejera, hi ha Zahibo, Maikel Mesa, Carlos García –que podria tornar a sortir cedit– i Juan Muñiz, més polivalent.

Els jugadors més buscats en el mercat estiuenc són els davanters golejadors. El Nàstic en voldria un per substituir Ikechukwu Uche, que segurament marxarà ja que té permís del club per buscar una sortida i, de fet, ni tan sols s’entrena amb la resta de l’equip. El treballador Manu Barreiro i l’irregular Stéphane Emana són els altres dos puntes de referència de la plantilla grana. No es descarta, a més, que el Nàstic acabi fitxant un altre futbolista ofensiu per reforçar la segona línia d’atac. Un dels objectius és l’extrem Manu Lanzarote, que Lluís Carreras coneix molt bé de Sabadell i de Saragossa i voldria tornar a comptar-hi.

MIG I DAVANTER

El Nàstic voldria el retorn de Luismi i veu complicat que Uche continuï
Porters:
Stole Dimitrievski i José Perales
Lateral dret:
Otar Kakabadze
Centrals:
Xavi Molina, Bruno Perone, Daisuke Suzuki, Mohammed Djetei i Carlos Blanco *
Laterals esquerres:
Mossa i Abraham Minero *
Migcampistes:
Sergio Tejera, Wilfried Zahibo, Maikel Mesa * i Carlos García **
Interiors / mitjapuntes:
Juan Muñiz i Sandro Toscano *
Extrems:
Jean Luc, Juan Delgado, Tete Morente * i Omar Perdomo *
Davanters:
Manu Barreiro, Stéphane Emana i Ikechukwu Uche ** * Fitxatges d’aquest estiu ** Continuïtat complicada

OBJECTIUS

Pau Torres és una de les opcions per a la porteria, i Manu Lanzarote per a l’atac
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)