Reus

Borja Fernández (Celta), projecció a la medul·lar

Reus. El club roig-i-negre obté la cessió del jove mig centre gallec de 21 anys, que podrà reeditar amb Gustavo Ledes el doble pivot d’èxit de la temporada passada en el filial blaucel

El Reus ja té el 6 que buscava. Es tracta del jove futbolista de 21 anys Borja Fernández, cedit una temporada pel Celta. El club gallec hi confia per a un futur proper, però abans vol que tingui minuts i rodatge a segona A. Fins ara, Borja Fernández, nascut a Vigo i format en el planter blaucel, ha mostrat molta solvència en el filial a segona B i ha complert quan el primer equip l’ha requerit: hi ha jugat deu partits de lliga a primera divisió i set de copa. Sergi Parés i Aritz López Garai, que va jugar dos anys al Celta, han assegurat al club gallec que el Reus aposta pel jove futbolista i li donarà minuts. En el club del Baix Camp, Borja tornarà a coincidir amb Gustavo Ledes, un altre fitxatge de l’estiu del club roig-i-negre, que, en aquest cas, el té en propietat. Tots dos han jugat les dues últimes temporades al Celta B, en el qual, sobretot aquesta última campanya, han estat els titulars habituals (36 partits Borja i 38 Ledes) en un doble pivot clau en el bon rendiment del filial gallec, que va arribar a disputar, sense sort, les eliminatòries d’ascens a segona A.

Borja Fernández, que ha estat internacional en les categories inferiors de la selecció espanyola, és un futbolista regular, treballador, intel·ligent, amb bona sortida de pilota i ben dotat tàcticament i tècnicament. Amb ell, el mig del camp del nou Reus de López Garai continua agafant forma. Ara mateix hi ha Borja Fernández, Gustavo Ledes i Tito Ortiz, i per completar-lo només falta un jugador de caire més ofensiu, amb més recorregut. Els tres migcampistes són noves incorporacions i tapen els forats deixats per Ramon Folch, López Garai, Marcos Tébar i Albistegui.

A més de l’últim migcampista, el Reus, que ja ha completat la porteria i la línia defensiva, busca dos atacants per donar la plantilla per tancada. De moment no ha fet cap incorporació ofensiva, per bé que manté en la plantilla els dos puntes habituals la campanya passada –Máyor i Edgar Hernández– i la majoria dels extrems i segones puntes, com ara Fran Carbia, David Querol i David Haro.

EL QUE FALTA

Per tancar la plantilla, el Reus busca un mig més ofensiu i dos jugadors d’atac
Borja Fernández
Vigo, 16-08-1995 (21 anys)
Mig centre, pivot defensiu
ETAPA DE FORMACIÓ
Celta
TRAJECTÒRIA
13/14
Celta B 30 p. i 3 g.
14/15
Celta B 15 p. i 1 g.
14/15
Celta 6 p.
15/16
Celta B 31 p. i 1 g.
15/16
Celta 4 p.
16/17
Celta B 36 p. i 4 g.

El Vila-real, tercer rival de primera

El Reus va anunciar ahir que el Vila-real serà el tercer rival de primera divisió de l’equip roig-i-negre aquest estiu. L’equip groc visitarà el Reus dimecres que ve, 26 de juliol, a les 8 del vespre, en un partit retransmès en directe per Esport3. Els altres dos equips de primera contra els quals jugarà amistosos l’equip de López Garai són el Girona –també a l’estadi municipal el 12 d’agost– i l’Athletic de Bilbao –a Leioa, al País Basc, el 29 de juliol–. El Reus, que havia tanca l’estada a Rialp, també jugarà al camp l’Ascó (demà a dos quarts de 8), a l’annex del municipal contra el Cornellà el 2 d’agost, al terreny de joc del València Mestalla (5 d’agost) i al del Lleida (9 d’agost).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)