Girona

L’any passat, amb l’equip molt més fet

A Manchester. El Girona va treballar en l’anterior estada amb 23 homes del primer equip a més de Gianni, Sergi Álamo i Manel

El Girona repeteix estada de pretemporada a les instal·lacions de primer nivell que el Manchester City té a la CFA i que va descobrir ara fa un any. Pablo Machín, que ha iniciat la seva quarta pretemporada com a entrenador del Girona, comença treballant al Regne Unit amb una plantilla força menys definida que la que tenia quan s’hi va presentar fa un any. En la primera estada, el Girona ja tenia molta feina encarrilada. De fet, va treballar a Manchester amb 23 jugadors de la primera plantilla, a més del porter Gianni i el carriler Sergi Álamo (Peralada) i el davanter Manel Martínez, cedit més tard al Llagostera. Entre aquells 23 jugadors, n’hi havia dos que van acabar sortint: Javi Álamo se’n va anar a l’Osasuna i Vivi, cedit al Llagostera. A mitja estada, hi va arribar Dejan Lekic, però no pas perquè acabés de fitxar sinó perquè havia tingut problemes amb el visat.

El Girona va començar l’anterior estada després d’haver anunciat vuit fitxatges: Bounou (Atlético), René (Llagostera), Juanpe (Granada), Cifu (cedit pel Màlaga), Ramalho (Athletic), Portu (Albacete), Sandaza (Tòquio) i Longo (cedit per l’Inter). Encara amb l’equip a Manchester, el club va anunciar el fitxatge d’Álex Menéndez, que va acabar com el rosari de l’aurora.

VUIT FITXATGES

Havien arribat René, Bounou, Cifu, Juanpe, Ramalho, Portu, Sandaza i Longo

MOVIMENTS

Lekic va arribar a mitja estada i Javi Álamo i Vivi van marxar més endavant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)