Girona

Silenci en espera del City

Encara no. El Girona continua sense anunciar la presència de Maffeo, Douglas Luiz, Aleix Garcia i Marlos, pendent que es desencalli la fórmula de vinculació amb el club de Manchester

El Girona ja va fer els quatre entrenaments a Peralada a porta tancada, i a Manchester podrà treballar de manera privada, sense accés ni per als mitjans de comunicació ni per als aficionats. El club continua en espera del Manchester City per anunciar la incorporació dels futbolistes que jugaran a Montilivi com a cedits pel club anglès. Ni Pablo Maffeo, ni Douglas Luiz, ni Aleix Garcia, ni Marlos Moreno van sortir ahir amb l’autocar de l’equip des de Montilivi, on hi havia alguns aficionats i representants de mitjans.

Des del primer dia, la intenció del Girona ha estat anunciar l’arribada dels jugadors un cop s’hagi fet públic el nou marc de relació amb el Manchester City. És possible que el canvi de propietat no es faci amb l’entrada directament del City a l’accionariat del Girona sinó a través d’una societat. Si el procés s’allarga gaire més, s’haurà de replantejar la idea d’esperar a anunciar la cessió dels jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)